Live εικόνα από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

<<- Ανακοινώσεις

advertisement
Ανακοίνωση:
3/6/2013, 13:57

Forthnet A.E.
Ανακοίνωση σύμφωνα με την διάταξη 4.1.4.4. του Κανονισμού του Χ.Α.


Σύμφωνα με τη διάταξη 4.1.4.4. του Κανονισμού του Χ.Α., οι μετοχές της Forthnet Α.Ε., με την από 24.11.2011 απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α. μεταφέρθηκαν στην Κατηγορία Επιτήρησης, για τους λόγους που αναφέρονται σε προγενέστερες ανακοινώσεις της Forthnet.
Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεών της, η Forthnet ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, λαμβάνοντας υπόψη την ευρύτερη μακροοικονομική κατάσταση με στόχο την έξοδο των μετοχών της από την Κατηγορία Επιτήρησης, έχει δεσμευθεί να λάβει κάθε μέτρο που κατατείνει στην αύξηση της λειτουργικής κερδοφορίας και της ρευστότητάς της και την εξομάλυνση των επιπτώσεων της απομείωσης της υπεραξίας στα λογιστικά αποτελέσματα ενώ παράλληλα συνεχίζει την προσπάθεια μείωσης κόστους.
Επιπρόσθετα, αναφορικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε από την τελευταία Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, το κατατεθειμένο Ενημερωτικό Δελτίο ευρίσκεται υπό διαδικασία έγκρισης από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.


Online συνεχής ενημέρωση από το επίσημο site του Χρηματιστηρίου Αθηνών www.ase.gr
Copyright 2010 - 2024 © pentelikonews.gr