Live εικόνα από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

<<- Ανακοινώσεις

advertisement
Ανακοίνωση:
11/6/2013, 16:30

ALPHA ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ


 

ALPHA ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΟΣ  ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΤΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ –                   11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

 

 

Αποφάσεις  Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως

 

 

Ανακοινώνεται από την Εταιρία ότι κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων, η οποία έλαβε χώρα στην Αθήνα, στο Κεντρικό Κατάστημα της Alpha Bank, Σταδίου 40, 3ος όροφος, παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου  5 μέτοχοι εκπροσωπούντες 13.012.358 μετά ψήφου μετοχές, ήτοι ποσοστό 92,95% επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας. Ψήφισαν 4 μέτοχοι εκπροσωπούντες 13.012.348 μετά ψήφου μετοχές, ήτοι ποσοστόι  92,95% επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας.

 

Η συνέλευση  βρισκόταν σε απαρτία, αποφάσισε έγκυρα και υπερψηφίστηκαν όλα  τα  θέματα της ημερησίας διατάξεως. Ειδικότερα ελήφθησαν παμψηφεί και ομόφωνα οι κατωτέρω αποφάσεις:

1)   Εγκρίθηκαν οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της Χρήσεως 01.01.2012-31.12.2012 καθώς και οι Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή .

      Αποφασίσθηκε η μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2012.

 

2)   Απαλλάχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και ο Ορκωτός Ελεγκτής από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής  χρήσεως 2012.

 

3)   Ανακοινώθηκε ότι μετά την παραίτηση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντος Συμβούλου κου Αντωνίου Λεούση, εξελέγη ο κος Γεώργιος Ποιμενίδης, ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος με το από 7 Ιανουαρίου 2013 πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου.  

 

4)   Εξελέγη η ελεγκτική εταιρία  KPMG  Ορκωτοί Ελεγκτές Α.Ε. για τη διαχειριστική χρήση 2013  και εγκρίθηκε η αμοιβή αυτής.

 

5)   Εγκρίθηκε η αμοιβή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και προεγκρίθηκε η αμοιβή του Προέδρου αυτού καθώς και του Διευθύνοντος Συμβούλου.

 

7)   Εγκρίθηκε η χορήγηση αδείας, σύμφωνα  με την παράγραφο 1 του άρθρου 23 του Ν.2190/1920, στα μετέχοντα της διευθύνσεως της Εταιρίας μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους Διευθυντές της Εταιρίας, να  μετέχουν  σε Διοικητικά Συμβούλια ή και  στη Διεύθυνση εταιριών του Ομίλου, που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.   

 

 

Για όλα τα ανωτέρω θέματα η υλοποίησή τους θα είναι άμεση.

 

 



Online συνεχής ενημέρωση από το επίσημο site του Χρηματιστηρίου Αθηνών www.ase.gr
Copyright 2010 - 2024 © pentelikonews.gr