Live εικόνα από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

<<- Ανακοινώσεις

advertisement
Ανακοίνωση:
20/6/2013, 11:50

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ
Δελτίο Τύπου: 5 νέα έργα στο χώρο των Τελωνείων για την INTRASOFT INTERNATIONAL


Λουξεμβούργο, 20 Ιουνίου 2013 – Η INTRASOFT International, ο κορυφαίος Ευρωπαϊκός όμιλος παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής με ισχυρή διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες, ανέλαβε προσφάτως πέντε νέες συμβάσεις στον χώρο των Τελωνείων, συνολικής αξίας 1,755 εκατ. ευρώ σε Λιθουανία, Σλοβενία, Λετονία, Ουγγαρία και Μάλτα.

Τα τελευταία αυτά έργα επιβεβαιώνουν την ηγετική θέση της INTRASOFT International παγκοσμίως στην ανάληψη, υλοποίηση και διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων για τα Τελωνεία, καθώς και στην παροχή αντίστοιχων συμβουλευτικών υπηρεσιών, ενώ παράλληλα ενδυναμώνουν την επιτυχή, μακρόχρονη, διεθνή δραστηριότητα της εταιρίας. Στον τομέα αυτό, η INTRASOFT International έχει υλοποιήσει συνολικά περίπου 42 έργα σε τελωνεία σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως μέχρι σήμερα, προσφέροντας λύσεις, οι οποίες καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των τελωνειακών αλλά και άλλων κυβερνητικών υπηρεσιών.

 Στη Λιθουανία, η INTRASOFT International θα υλοποιήσει ένα νέο σύστημα διαμετακόμισης (NTKS) για τα Τελωνεία της Λιθουανίας και θα αναπτύξει ή τροποποιήσει τη διασύνδεση με τα υποσυστήματα του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος. Το έργο αυτό, το οποίο είναι το 11ο e-Customs Framework έργο στον χώρο των Τελωνείων που υλοποιεί η INTRASOFT International παγκοσμίως, αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 3 χρόνια, με μία περίοδο εγγύησης 1 έτους και περιλαμβάνει την ανάλυση, την ανάπτυξη του συστήματος, τις διασυνδέσεις, καθώς και τις δοκιμές.

 Στη Σλοβενία​​, τη Λετονία και την Ουγγαρία, η INTRASOFT International ανέλαβε τη συνέχιση της συντήρησης των υπαρχόντων συστημάτων των αντίστοιχων Τελωνείων, τα οποία αναπτύχθηκαν από την INTRASOFT International τα τελευταία χρόνια.

 Στη Μάλτα, η INTRASOFT International έχει αναλάβει τη συντήρηση ενός ευρύτερου φάσματος των τελωνειακών συστημάτων, τα περισσότερα από τα οποία έχουν κατασκευαστεί εσωτερικά, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την παρουσία της στα Τελωνεία της Μάλτας.

 Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, κ. Αθανάσιος Κωτσής, δήλωσε: «Αυτές οι 5 νέες συμβάσεις αποτελούν μία ακόμη ξεκάθαρη ένδειξη ότι η INTRASOFT International κατέχει ηγετική θέση στην ανάληψη, υλοποίηση και διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων για τα Τελωνεία διεθνώς. Οι τελωνειακές διοικήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο -όντας σίγουρες ότι έχουμε την τεχνογνωσία- εμπιστεύονται τους ειδικούς μας, καθώς και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα μας. Παράλληλα, αυτά τα τελευταία έργα ενισχύουν περαιτέρω την παρουσία μας και τη δραστηριότητα στον χώρο των τελωνείων σε όλο τον κόσμο.»

 ###

 

Σχετικά με την INTRASOFT International

Η INTRASOFT International ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί 1.600 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 20+ διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν 18+ γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 14 χώρες (Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ελλάδα, Ιορδανία, Δανία, Βουλγαρία, Κύπρο, Μεγάλη Βρετανία, Ρουμανία, Μολδαβία, Σαουδική Αραβία, Φιλιππίνες, Υεμένη, ΗΠΑ), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως. Είναι θυγατρική της εισηγμένης στο ΧΑΑ, INTRACOM Holdings, από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς τεχνολογικούς ομίλους στη νοτιοανατολική Ευρώπη με πάνω από 35 χρόνια δραστηριοποίηση. Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.intrasoft-intl.com

 Σχετικά με την INTRASOFT International – Τελωνεία

Στον χώρο αυτό, η INTRASOFT International προσφέρει -εδώ και δέκα χρόνια- λύσεις στην περιοχή της διασύνδεσης εμπόρων με κρατικές υπηρεσίες και ειδικά στον χώρο των τελωνείων, έχοντας υλοποιήσει συνολικά περίπου 42 έργα σε τελωνεία σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως:  Ευρωπαϊκή Ένωση, Ένωση Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN), Βέλγιο, Βουλγαρία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μεγάλη Βρετανία, Μολδαβία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, ΠΓΔΜ, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, Σουηδία, Τατζικιστάν, Τουρκία.

Ειδικά για υλοποιήσεις διαμετακόμισης (Transit), η INTRASOFT International είναι γνωστή για την μακρόχρονη εμπειρία της στον τομέα αυτό, αφού σχεδίασε και υλοποίησε το νέο μηχανογραφημένο σύστημα διαμετακόμισης (NCTS) για την Ευρωπαϊκή Ένωση πριν από μια δεκαετία. Το NCTS αναγνωρίζεται όχι μόνο ως το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα τελωνείων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που χρησιμοποιείται ευρέως, αλλά και ως μία από τις πιο επιτυχημένες περιπτώσεις διακρατικής ολοκλήρωσης όλων των εποχών.

Για περισσότερες πληροφ://www.intrasoft-intl.com/e-customs/our-references ή e-ορίες: httpcustoms@intrasoft-intl.com

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για θέματα Τελωνείων

Παναγιώτης Μενουδάκης, Global Customs & Trade Senior Business Manager, INTRASOFT International

 Tel. +30 210 6876669, Email: Panagiotis.Menoudakis@intrasoft-intl.com

 

 Για θέματα Τύπου

Καλλιόπη Χιώτη, Communications & Corporate Responsibility Manager, INTRASOFT International

Τηλ. +30 210 6679076, E-mail: Kalliopi.Chioti@intrasoft-intl.com

 



Online συνεχής ενημέρωση από το επίσημο site του Χρηματιστηρίου Αθηνών www.ase.gr
Copyright 2010 - 2024 © pentelikonews.gr