Live εικόνα από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

<<- Ανακοινώσεις

advertisement
Ανακοίνωση:
25/6/2013, 12:05

ΑΦΟΙ Ι.& Β. ΛΑΔΕΝΗΣ Α.Ε."ΜΙΝΕΡΒΑ" Β. ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ
ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΥ ΛΟΓΩ ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ




Η εταιρεία Αφοι Ι & Β Λαδένης ΑΕ “MINERVA” , βάσει των διατάξεων του Ν. 3556/2007 (άρθρα 9 & 10 (η)) ανακοινώνει ότι στις 21 Ιουνίου 2013 της γνωστοποιήθηκαν με επιστολές των μετόχων της οι εξής μεταβολές επί   των δικαιωμάτων ψήφου ενόψει της   Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της που θα συγκληθεί  την 26η Ιουνίου 2013:
1) Οι μέτοχοι της Εταιρείας Ελένη Ανεζουλάκη του Δημητρίου και Ιωάννης Τεκέλογλου του Κωνσταντίνου με 608.880 δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστού 9,821% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας , που εμπεριέχονται στις ισάριθμες μετοχές της κοινής επενδυτικής μερίδας Ε. Ανεζουλάκη – Ι. Τεκέλογλου   , στις 21 Ιουνίου  2013 διέθεσαν αυτά, δια ειδικής εξουσιοδότησης εκπροσώπησης, στον  κο Ανεζουλάκη  Ιωάννη του Δημητρίου προκειμένου να τους  εκπροσωπήσει στην  Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας και κατά την κρίση του να ψηφίσει επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
2) Μέτοχοι της Εταιρείας με δικαιώματα ψήφου μικρότερα του 5% ο καθένας, συνόλου 524.640 δικαιωμάτων ψήφου ήτοι ποσοστού  συνολικού 8,461% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας ,  στις 21 Ιουνίου   2013 διέθεσαν αυτά, δια ειδικής εξουσιοδότησης εκπροσώπησης, στον  κο Ανεζουλάκη  Ιωάννη του Δημητρίου, προκειμένου να τους  εκπροσωπήσει στην  Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας και κατά την κρίση του να ψηφίσει επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
Ως αποτέλεσμα κατά τη συγκληθείσα για την 26 Ιουνίου 2013 Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας οι προαναφερόμενοι μέτοχοι  δεν θα διαθέτουν δικαιώματα ψήφου, ενώ ο κος Ανεζουλάκης  Ιωάννης  θα διαθέτει συνολικά (συμπεριλαμβανομένων και των ιδίων μετοχών του)  1.219.520 δικαιώματα ψήφου  ήτοι ποσοστό 19,670% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Η ειδική εξουσιοδότηση εκπροσώπησης ισχύει μόνο κατά τη διάρκεια της προαναφερθείσας Γενικής Συνέλευσης.



Online συνεχής ενημέρωση από το επίσημο site του Χρηματιστηρίου Αθηνών www.ase.gr
Copyright 2010 - 2024 © pentelikonews.gr