Live εικόνα από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

<<- Ανακοινώσεις

advertisement
Ανακοίνωση:
1/7/2013, 16:28

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
Ανακοίνωση ολοκλήρωσης εταιρικών μετασχηματισμών θυγατρικών Εταιρειών


Η εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ενημερώνει το Επενδυτικό Κοινό ότι σε εκτέλεση αποφάσεων των αρμοδίων οργάνων των, κατά ποσοστό 100%, παρακάτω θυγατρικών εταιρειών:ΤΕΡΝΑ Α.Ε., ΗΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε,  ΗΛΙΟΧΩΡΑ Α.Ε. και ΓΕΚΕ Α.Ε.Β.Ε ολοκληρώθηκαν οι εταιρικοί μετασχηματισμοί τους και πιο συγκεκριμένα στις 27/6/2013 καταχωρήθηκε :

α) Στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) του ΒΕΑ η εγκριτική απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών για την Συγχώνευση  των ανωνύμων εταιρειών ΓΕΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και ΗΛΙΟΧΩΡΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ με απορρόφηση της δεύτερης εταιρείας από την πρώτη

β) Στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.ΕΜΗ.) του ΕΒΕΑ η εγκριτική απόφαση του Περιφερειάρχη Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών για την Συγχώνευση  των ανωνύμων εταιρειών ΤΕΡΝΑ Α.Ε. και ΗΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. με απορρόφηση της δεύτερης εταιρείας από την πρώτη.

Οι ως άνω μετασχηματισμοί δεν επηρεάζουν τα οικονομικά μεγέθη της Εταιρείας και του Ομίλου καθώς, όπως προαναφέρθηκε, αφορούν σε Εταιρείες, κατά ποσοστό 100% θυγατρικές.



Online συνεχής ενημέρωση από το επίσημο site του Χρηματιστηρίου Αθηνών www.ase.gr
Copyright 2010 - 2024 © pentelikonews.gr