Live εικόνα από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

<<- Ανακοινώσεις

advertisement
Ανακοίνωση:
3/7/2013, 11:42

SPACE HELLAS Α.Ε.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αναφορικά με την έμμεση συμμετοχή του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) στην εταιρεία μας θα θέλαμε χάριν της πληρέστερης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού να διευκρινίσουμε ότι η σημερινή συμμετοχή της Alpha Bank στο μετοχικό κεφάλαιο της Space Hellas δεν προήλθε από κεφαλαιοποίηση δανείων αλλά από την άμεση συμμετοχή της Δέλτα- Singular (15%) και Alpha Bank (5%) στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας το 1998 πριν από την εισαγωγή της εταιρείας στο ΧΑ.

Το σημερινό ποσοστό 19,33% διαμορφώθηκε το 2005 μετά την απορρόφηση της Δέλτα Singular από την τράπεζα.

Επιπλέον, η διοίκηση της εταιρίας θέλει να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό ότι τον Μάιο του 2013 η Space Hellas εντάχθηκε στις 20 εταιρείες που διαμορφώνουν τον δείκτη θεμελιωδών στοιχείων FTSE /ATHEX Mid & Small Cap Factor Weighted Index. Ο δείκτης αυτός επιλέγει τις εισηγμένες εταιρίες με τα πιο υγιή θεμελιώδη οικονομικά στοιχεία. Η Space Hellas είχε ήδη επιλεγεί ως επιλαχούσα για τον ανωτέρω δείκτη από τον Νοέμβριο του 2012.



Online συνεχής ενημέρωση από το επίσημο site του Χρηματιστηρίου Αθηνών www.ase.gr
Copyright 2010 - 2024 © pentelikonews.gr