Live εικόνα από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

<<- Ανακοινώσεις

advertisement
Ανακοίνωση:
8/7/2013, 11:49

ΚΟΡΡΕΣ A.E. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΚΟΡΡΕΣ / ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ


ΚΟΡΡΕΣ / ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ


Η ΚΟΡΡΕΣ ανακοίνωσε σήμερα τη λήξη συνεργασίας διανομής των προϊόντων της με τη Johnson & Johnson για την αγορά της Βορείου Αμερικής. Η συνεργασία θα ολοκληρωθεί με το κλείσιμο του τρέχοντος έτους [2013]. Διατηρώντας το ολοένα αναπτυσσόμενο δίκτυό της και αυξάνοντας παράλληλα τις πωλήσεις της σε ετήσια βάση από το 2008 στοχεύει σε βελτίωση της απόδοσης της επένδυσης για την αγορά της Αμερικής.

Η κίνηση της ΚΟΡΡΕΣ ακολουθεί την εγχώρια και διεθνή ανάπτυξη της εταιρείας - το 2012 έκλεισε με αύξηση μεριδίου στην Ελλάδα παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, ενώ στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις υπόλοιπες αγορές προτεραιότητας [Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ρωσία & Σκανδιναβία] σημειώθηκε αύξηση 18% στο πρώτο τρίμηνο του 2013.

Η ΚΟΡΡΕΣ θα συνεχίσει να εστιάζει συνολικά στην αγορά της Αμερικής, διατηρώντας όπως και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με την Johnson & Johnson την ευθύνη έρευνας και ανάπτυξης, παρουσιάζοντας παράλληλα καινοτόμα φυσικά προϊόντα.



Online συνεχής ενημέρωση από το επίσημο site του Χρηματιστηρίου Αθηνών www.ase.gr
Copyright 2010 - 2024 © pentelikonews.gr