Live εικόνα από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

<<- Ανακοινώσεις

advertisement
Ανακοίνωση:
30/8/2013, 16:20

MEDICON ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ (ΑΡΘΡΟ 4.1.4.4. ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΑ)


Στο πλαίσιο της δημοσίευσης των Ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της περιόδου από 01/01/2013 έως 30/06/2013 της εταιρείας MEDICON HELLAS AE καθώς και κατ’ εφαρμογή της παρ. 4.1.4.4 του Κανονισμού του Χ.Α., γνωστοποιείται προς το επενδυτικό κοινό ότι:

Το Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά την από 4 Απριλίου 2013 συνεδρίαση του αποφάσισε την ένταξη των μετοχών στην Κατηγορία Επιτήρησης κατ’ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. (ενότητα 3.1.2.4), επειδή το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών της εταιρείας είναι σημαντικό. 

Οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις της Εταιρείας οφείλονται κατά κύριο λόγο στην εφαρμογή της αναδιάταξης του Ελληνικού χρέους (PSI+), η οποία είχε άμεση αρνητική επίπτωση στα Οικονομικά μεγέθη της εταιρείας.

Η Διοίκηση της Εταιρείας έχει προβεί στις ακόλουθες ενέργειες:

1.Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) κατά της ανωτέρω απόφασης.

2. Βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τα Πιστωτικά Ιδρύματα με σκοπό την αναδιάρθρωση  του δανεισμού της.

3. Έχει ξεκινήσει την επέκταση των δραστηριοτήτων της στον τομέα των Διαγνωστικών εξετάσεων με την δημιουργία διαγνωστικού κέντρου.

4. Εφαρμόζει ήδη πρόγραμμα περιστολής των λειτουργικών δαπανών.


Δείτε το αρχείο
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ (ΑΡΘΡΟ 4.1.4.4. ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΑ)


Online συνεχής ενημέρωση από το επίσημο site του Χρηματιστηρίου Αθηνών www.ase.gr
Copyright 2010 - 2024 © pentelikonews.gr