Live εικόνα από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

<<- Ανακοινώσεις

advertisement
Ανακοίνωση:
9/9/2013, 14:21

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η INTRACOM Defense Electronics ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη παράδοση Κύριου Υποσυστήματος των PATRIOT


 

Κορωπί, 09 Σεπτεμβρίου 2013: Στο πλαίσιο διεθνών προγραμμάτων, ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις της INTRACOM Defense Electronics (IDE) στο Κορωπί Αττικής, η Επιθεώρηση Πρώτου Αντικειμένου (First Article Inspection - FAI) του Antenna Mast Group (AMG) των συστημάτων Patriot από την Raytheon, με την παρουσία εκπροσώπων της Κυβέρνησης των ΗΠΑ.

 Το ΑΜG, βασικό υποσύστημα των Patriot, είναι ένα κινητό σύστημα κεραιών που χρησιμοποιείται για την επικοινωνία μεταξύ των Patriot. Στο πρόγραμμα που έχει αναλάβει η IDE περιλαμβάνεται σημαντικό έργο ανασχεδιασμού για τη διασφάλιση της παραγωγιμότητας και υποστήριξης των AMGs στον κύκλο ζωής τους. Για την κατασκευή των AMGs, έχουν ανατεθεί στην IDE συμβάσεις ύψους περίπου 51 εκ.$.

 Μετά από αυτή την επιτυχία-ορόσημο, η IDE είναι πιστοποιημένος προμηθευτής αυτού του κύριου υποσυστήματος των Patriot και μπορεί να εξασφαλίζει παγκοσμίως την υποστήριξη των AMGs σε όλη την διάρκεια της επιχειρησιακής τους χρήσης. Η επιτυχία αυτή επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο δυνατοτήτων της IDE, την δέσμευση στις υποχρεώσεις της, την ετοιμότητα και τον επαγγελματισμό της, καθώς και την επάρκεια και την καταλληλότητα των χρησιμοποιούμενων μεθόδων και διαδικασιών για την ικανοποίηση των υψηλών απαιτήσεων που έχουν σχέση με τον σχεδιασμό πολύπλοκων αμυντικών συστημάτων. Παράλληλα, η επιτυχής ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού ορόσημου επιβεβαιώνει την ανταγωνιστικότητα και τις δυνατότητες των ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών, δεδομένου ότι μια σειρά από ελληνικές εταιρείες συμμετείχαν ως υποκατασκευαστές της IDE στο εν λόγω πρόγραμμα.

Σχετικάμετην INTRACOM Defense Electronics

 

Η INTRACOM Defense Electronics (IDE), η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία ανάπτυξης και παραγωγής ηλεκτρονικών και επικοινωνιών αμυντικών συστημάτων, είναι θυγατρική της Intracom Holdings, ενός από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους τεχνολογίας στη Ν.Α. Ευρώπη. Η IDE έχει αποκτήσει μοναδική τεχνογνωσία στην σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής σε τακτικές επικοινωνίες αμυντικών συστημάτων, συσκευών κρυπτογράφησης, συστημάτων διοίκησης ελέγχου και επικοινωνιών (C3I), ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, λογισμικό αμυντικών εφαρμογών, προσομοιωτών και συστημάτων ελέγχου και δοκιμών.

Η εταιρία συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής όπως και σε διεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή και εξαγωγή αμυντικού εξοπλισμού και περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ. Η IDE εξάγει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στην Αγγλία, στο Βέλγιο, στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Ισπανία, στις ΗΠΑ, στην Κύπρο, στην Ολλανδία και στη Σουηδία.

 

Πληροφορίες για θέματα Τύπου

Σωτήρης Παπαδημητρίου, Διευθυντής Επικοινωνίας INTRACOM Defense Electronics

Τηλ: 210-6678614, Email: sopap@intracomdefense.com











Online συνεχής ενημέρωση από το επίσημο site του Χρηματιστηρίου Αθηνών www.ase.gr
Copyright 2010 - 2024 © pentelikonews.gr