Live εικόνα από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

<<- Ανακοινώσεις

advertisement
Ανακοίνωση:
1/10/2013, 13:01

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:Διεύρυνση Συνεργασίας της INTRACOM Defense στο Πρόγραμμα ESSM του NATO


Κορωπί, 01 Οκτ. 2013: Συνεχίζοντας τις επεκτάσεις των δραστηριοτήτων της, η INTRACOM Defense (IDE) υπέγραψε νέα σύμβαση με την RAYTHEON στο πρόγραμμα του πυραύλου επιφανείας-αέρος ESSM (Evolved SeaSparrow Missile) του NATO. Η συμφωνία ύψους $ 3,3 εκατ. αφορά στην παραγωγή ηλεκτρονικών υποσυστημάτων της μονάδας καθοδήγησης του πυραύλου και θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2015. H IDE συμμετέχει στο πολυεθνικό πρόγραμμα ESSM από το 1995 όταν ανέλαβε με ανταγωνιστικούς όρους την σχεδίαση, ανάπτυξη και στη συνέχεια την παραγωγή ηλεκτρονικών συστημάτων του.

 «Ο πύραυλος ESSM είναι αποτέλεσμα διακρατικής συμφωνίας ανάπτυξης και παραγωγής, που υλοποιήθηκε με την συνεργασία αμυντικών βιομηχανιών χωρών-μελών του ΝΑΤΟ και αποτελεί άριστο παράδειγμα συνδυασμού ενός επιχειρησιακά επιτυχημένου οπλικού συστήματος με διευρυμένη εγχώρια βιομηχανική συμμετοχή» δήλωσε ο κ. Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της IDE.

 Η μακρόχρονη και αξιόπιστη συμμετοχή της IDE στο πρόγραμμα του ESSM αποτυπώνεται από το ύψος των συμβάσεων που έχει υλοποιήσει και το οποίο ανέρχεται σε περίπου $ 50 εκατ.

   

#           #          #

 

   Σχετικάμετην INTRACOM Defense

Η INTRACOM Defense Electronics (IDE), η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία ανάπτυξης και παραγωγής ηλεκτρονικών και επικοινωνιών αμυντικών συστημάτων, είναι θυγατρική της Intracom Holdings, ενός από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους τεχνολογίας στη Ν.Α. Ευρώπη. Η IDE έχει αποκτήσει μοναδική τεχνογνωσία στην σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής σε τακτικές επικοινωνίες αμυντικών συστημάτων, συσκευών κρυπτογράφησης, συστημάτων διοίκησης ελέγχου και επικοινωνιών (C3I), ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, λογισμικό αμυντικών εφαρμογών, προσομοιωτών και συστημάτων ελέγχου και δοκιμών.

Η εταιρία συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής όπως και σε διεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή και εξαγωγή αμυντικού εξοπλισμού και περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ. Η IDE εξάγει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στην Αγγλία, στο Βέλγιο, στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Ισπανία, στις ΗΠΑ, στην Κύπρο, στην Ολλανδία και στη Σουηδία.

 

Πληροφορίες για θέματα Τύπου

Σωτήρης Παπαδημητρίου, Διευθυντής Επικοινωνίας INTRACOM Defense Electronics

Τηλ: 210-6678614, Email: sopap@intracomdefense.com

 

 

 

 

 

 



Online συνεχής ενημέρωση από το επίσημο site του Χρηματιστηρίου Αθηνών www.ase.gr
Copyright 2010 - 2024 © pentelikonews.gr