Live εικόνα από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

<<- Ανακοινώσεις

advertisement
Ανακοίνωση:
13/11/2013, 16:55

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ
Δελτίο Τύπου :Η Intracom Telecom Συγκαταλέγεται στους 10 Κορυφαίους Τεχνολογικούς Παρόχους Ασφάλειας Cloud Διεθνώς


Αθήνα, Ελλάδα – 13 Νοεμβρίου 2013 – Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων ενοποίησης δικτύων, ανακοίνωσε σήμερα ότι συγκαταλέγεται στους δέκα κορυφαίους τεχνολογικούς παρόχους παγκοσμίως για θέματα ασφάλειας υπηρεσιών Cloud σύμφωνα με τη μελέτη του CloudeAssurance. Το CloudeAssurance αποτελεί έναν διεθνώς αναγνωρισμένο ανεξάρτητο φορέα στον τομέα της ασφάλειας Cloud που διεξάγει με ιδία πρωτοβουλία, αξιολογήσεις για παρόχους υπηρεσιών Cloud.

 Κατόπιν της πιστοποίησης ISO 27001:2005 που πρόσφατα έλαβε η εταιρία προκειμένου να διασφαλίσει την παροχή του υψίστου επιπέδου ασφάλειας στην hellas online για τις υπηρεσίες hol cloud και η οποία πιστοποίηση επικυρώνει το δομημένο και οργανωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών της Intracom Telecom, η εταιρία έχει συμπεριληφθεί για δύο συνεχόμενα τρίμηνα στις αξιολογήσεις της CloudeAssurance. Επιπλέον, η Intracom Telecom έχει επιτυχώς ολοκληρώσει το πρώτο επίπεδο πιστοποίησης του Cloud Security Alliance (CSA) την οποία κατέχουν παγκόσμιου φήμης εταιρίες.

 Ο κ. Χρήστος Κοντέλλης, Γενικός Διευθυντής Υπηρεσιών της Intracom Telecom, σχολίασε: «Η Intracom Telecom είναι η πρώτη εταιρία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη που έχει σχεδιάσει κατασκευάσει αλλά και λειτουργεί μια δημόσια υποδομή υπηρεσιών Cloud, η οποία έχει λάβει τέτοιες σημαντικές διακρίσεις. Η εταιρία μέσω του εμπορικού της συνεργάτη  hellas online διαθέτει πλέον στο portfolio του hol cloud και «Security as a Service» στην ελληνική αγορά, προσφέροντας μοναδικά οφέλη μέσω της πιστοποιημένης και εξαιρετικά ασφαλούς υποδομής της».

 Ο κ. Φώτης Κωνσταντέλλος, Chief Commercial Officer της hellas online, δήλωσε σχετικά: «Η hellas online, ο πρώτος τηλεπικοινωνιακός πάροχος που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες cloud για επιχειρήσεις, έχει επενδύσει σημαντικά κεφάλαια στην αρτιότητα των υποδομών, την τεχνογνωσία, και κυρίως την ασφάλεια του hol cloud. Η κορυφαία διεθνής διάκριση του συνεργάτη μας Intracom Telecom για την ασφαλή λειτουργία των cloud υπηρεσιών μας, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας και ενδυναμώνει τις προσπάθειές μας για τον εμπλουτισμό των hol cloud υπηρεσιών μας».  

   Σχετικά με την Intracom Telecom

Η Intracom Telecom αποτελεί έναν διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων με παρουσία άνω των 35 ετών στην παγκόσμια αγορά. Η εταιρεία καινοτομεί στο χώρο της ασύρματης πρόσβασης και μετάδοσης, αναπτύσσει ανταγωνιστικές λύσεις τηλεπικοινωνιακού λογισμικού και προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών υπηρεσιών. Η Intracom Telecom επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και λύσεων αξιοποιώντας το δικό της κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στην Ελλάδα. Περισσότεροι από 100 οργανισμοί σε πάνω από 70 χώρες επιλέγουν τα προϊόντα, τις λύσεις και τις υπηρεσίες της Intracom Telecom. Στο διεθνές πελατολόγιο της εταιρείας συγκαταλέγονται πάροχοι σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, δημόσιοι οργανισμοί, και μεγάλες επιχειρήσεις. Κύριοι μέτοχοι της Intracom Telecom είναι η Intracom Holdings και η Sitronics. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.intracom-telecom.com

 Πληροφορίες για συντάκτες

 Intracom Telecom

Αλέξανδρος Ταρνάρης, Υπεύθυνος τμήματος Marketing & Communications, Intracom Telecom

τηλ. 210-667-7027, e-mail: atarnar@intracom.com



Online συνεχής ενημέρωση από το επίσημο site του Χρηματιστηρίου Αθηνών www.ase.gr
Copyright 2010 - 2024 © pentelikonews.gr