Live εικόνα από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

<<- Ανακοινώσεις

advertisement
Ανακοίνωση:
19/11/2013, 16:21

ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS Α.Ε.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ/ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η Διοίκηση της εταιρείας «ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS A.E.» ανακοινώνει ότι προχώρησε στην υπογραφή Συμβολαιογραφικού Προσυμφώνου για την πώληση του ιδιόκτητου Aκινήτου της  (αποθηκευτικών εγκαταστάσεων) που ευρίσκεται στα Οινόφυτα Βοιωτίας στο 54ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών - Χαλκίδας, προς την εταιρεία JUMBO A.E., έναντι συνολικού τιμήματος 10.750.000 Ευρώ περίπου.

Σημειώνεται ότι το ύψος του τελικού  τιμήματος, το οποίο θα καταβληθεί στο σύνολό του κατά την ημερομηνία κατάρτισης του οριστικού συμβολαίου, ενδέχεται να έχει μια μικρή διαφοροποίηση  ανάλογα με το εύρος του εξοπλισμού που θα παραμείνει στο κτίριο.

Η υπογραφή της τελικής συμφωνίας εξαγοράς θα λάβει χώρα μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2014 και μετά την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων. 

Η Εταιρεία θα επανέλθει με περισσότερες πληροφορίες αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ως άνω  διαδικασιών και την υπογραφή της  τελικής οριστικής  συμφωνίας αγοραπωλησίας.

 



Online συνεχής ενημέρωση από το επίσημο site του Χρηματιστηρίου Αθηνών www.ase.gr
Copyright 2010 - 2024 © pentelikonews.gr