Live εικόνα από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

<<- Ανακοινώσεις

advertisement
Ανακοίνωση:
22/11/2013, 13:17

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ


Η εταιρεία «Πλαστικά Θράκης ΑΒΕΕ» ανακοινώνει ότι σήμερα την 22α  Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στο Μαγικό Ξάνθης η
Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της.

 

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση παρέστησαν νομίμως
εκπροσωπούμενοι, 12 μέτοχοι με 30.233.127 κοινές ονομαστικές
μετοχές και δικαιώματα ψήφου ήτοι ποσοστό 67,04% του μετοχικού κεφαλαίου και
των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

 

Σημειώνεται ότι για 220.554 κοινές ονομαστικές μετοχές, τα δικαιώματα ψήφου αναστέλλονται κατά τα προβλεπόμενα στο άρθρο 16 παράγραφος 8 του κ.ν. 2190/1920, ως ίδιες μετοχές της Εταιρείας.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση επί του μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης  έλαβε την ακόλουθη απόφαση η οποία παρουσιάζεται με βάση τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 10 του ν. 3884/2010, τα οποία έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της Εταιρείας

Ειδικότερα στο 1° και μοναδικό προς λήψη αποφάσεως θέμα οι μέτοχοι ενέκριναν ομόφωνα την επέκταση, συμπλήρωση και τροποποίηση του σκοπού της Εταιρείας και την αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας , στην μορφή ακριβώς που είχε δημοσιευθεί και ανακοινωθεί από την Εταιρεία  . Ειδικότερα  και μετά από την ως άνω τροποποίηση το άρθρο 3 περί σκοπού της Εταιρείας έχει πλέον ως ακολούθως :

 

 Α. Σκοπός της Εταιρείας, είναι:

1. Η παραγωγή πλαστικών υλικών συσκευασίας γεωργικών και παρεμφερών προϊόντων και πλαστικών υλικών γενικά.

2. Η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο και μέσο (φυσικό ή ηλεκτρονικό) εν γένει  εμπορία των πιο πάνω και παρεμφερών προς αυτά προϊόντων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

3. Η αντιπροσώπευση αλλοδαπών εμπορικών ή βιομηχανικών οίκων και επιχειρήσεων γενικά.

4. Η με οποιοδήποτε τρόπο συνεργασία με οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο σχετικά με τα παραγόμενα  και εμπορευόμενα είδη από την Εταιρεία.

5. Η συμμετοχή και συνεργασία με υπάρχουσες ή με Εταιρείες που πρόκειται να συσταθούν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό οποιουδήποτε εταιρικού τύπου ή μορφής καθώς και η άσκηση εμπορίας γενικά.

6. Η διεκπεραίωση λογιστικών και φοροτεχνικών εργασιών, η παροχή υπηρεσιών οργάνωσης, μηχανογράφησης, διοίκησης, επιχειρηματικής συνεργασίας, στελέχωσης, η παροχή χρηματοοικονομικών και επενδυτικών συμβουλών σε οποιασδήποτε μορφής εταιρεία και εν γένει οργανισμό, τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

7. Η παροχή από την Εταιρεία μόνη της ή από κοινού με άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα,  τόσο στην ημεδαπή όσο και στην αλλοδαπή υπηρεσιών διευθύνσεως, γραμματειακής υποστήριξης, οργάνωσης, οικονομικής ανάλυσης, κοστολόγησης, εκτίμησης, επιτήρησης, εποπτείας, προετοιμασίας και σύνταξης  στατιστικών, τεχνικών και οικονομικών μελετών και αναλύσεων σε σχέση με οιαδήποτε εμπορική, βιομηχανική, οικονομική ή επενδυτική δραστηριότητα εν γένει. 

8. Η παροχή συμβουλών και εν γένει υπηρεσιών για την διεξαγωγή, επέκταση, ανάπτυξη, έλεγχο, διαχείριση και βελτίωση οιασδήποτε εργασίας ή επιχείρησης, εμπορικής,  βιομηχανικής, οικονομικής και επενδυτικής. 

9. Η παροχή υπηρεσιών στο χώρο του marketing και των πωλήσεων, στρατηγικής επικοινωνίας, η οργάνωση, ο συντονισμός και η διαχείριση ενεργειών επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Η διαφήμιση, η προώθηση πωλήσεων, συνεδρίων-σεμιναρίων και εκθέσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και κάθε είδους παρεμφερείς δραστηριότητες.

10. Η κατάρτιση οικονομικών και επενδυτικών μελετών, μελετών επιχειρησιακής έρευνας   και μελετών σκοπιμότητας για φυσικά ή νομικά πρόσωπα, η έρευνα των προοπτικών συγκεκριμένων κλάδων οικονομικής ή επιχειρηματικής δραστηριότητας, η οργάνωση και πραγματοποίηση πάσης φύσεως επιστημονικών, επιμορφωτικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

11. Η παροχή υπηρεσιών διαδικτύου, όπως ανάπτυξη και φιλοξενία ιστοσελίδων στο διαδίκτυο, ψηφιοποίηση καταλόγων, φωτογραφιών κλπ. 

12. Η εν γένει παροχή υπηρεσιών σε κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή, προς διευκόλυνση  όλων των ως άνω δραστηριοτήτων. 

13.Η με οποιοδήποτε τρόπο κτήση και εκμετάλλευση κάθε δικαιώματος, σήματος, διπλώματος ευρεσιτεχνίας ή προνομίου αναγκαίου, χρήσιμου ή σχετικού για τους σκοπούς που επιδιώκονται από την Εταιρεία.

Β. Για την επίτευξη του σκοπού της η Εταιρεία μπορεί:

1. Να ιδρύει ή να συμμετέχει σε κάθε φύσεως ή εταιρικού τύπου υφιστάμενες ή υπό ίδρυση επιχειρήσεις, με όμοιο, συναφή ή παρεμφερή σκοπό.

2. Να ιδρύει θυγατρικές εταιρείες, υποκαταστήματα, εργοστάσια, πρακτορεία, γραφεία και οιουδήποτε άλλου τύπου εγκαταστάσεις  ή να διορίζει απλώς αντιπροσώπους οπουδήποτε στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό.

3. Να αποκτά εμπράγματα δικαιώματα πάσης φύσεως επί ακινήτων ή να μισθώνει πάσης φύσεως ακίνητα ή κινητά πράγματα στην Ελλάδα καθώς επίσης και πάσης φύσεως μεταφορικά μέσα.

4. Να παρέχει εγγυήσεις και να συνάπτει συμβάσεις εγγυήσεων προς και με οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, ημεδαπό ή αλλοδαπό, εντός του υφισταμένου εκ του νόμου επιτρεπτού πλαισίου, εφόσον αυτές συνέχονται με την επίτευξη των εταιρικών σκοπών ή θεωρούνται αναγκαίες για την εκπλήρωσή τους.

5. Να αναπτύσσει και να εμπορεύεται εμπορικά σήματα, άδειες, τεχνογνωσία (know- how) και άλλα δικαιώματα πνευματικής, εμπορικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

6. Να αντιπροσωπεύει οποιαδήποτε επιχείρηση, ημεδαπή ή αλλοδαπή, με όμοιο, συναφή ή παρεμφερή σκοπό, για λογαριασμό της ή για λογαριασμό τρίτων, με προμήθεια ή συμμετοχή στα κέρδη.

7. Να διεξαγάγει οποιαδήποτε εργασία, την οποία η Εταιρεία θεωρεί ενδεδειγμένη ή   συμπληρωματική προς τους παραπάνω σκοπούς και γενικά οποιαδήποτε πράξη που θεωρείται άμεσα ή έμμεσα αναγκαία, κατάλληλη ή ενδεδειγμένη για την πραγμάτωση των παραπάνω σκοπών.

 

Αριθμός μετοχών για τις οποίες δόθηκαν έγκυρες ψήφοι: 30.233.127

Ποσοστό μετοχικού κεφαλαίου:  67,04%

Συνολικός αριθμός έγκυρων ψήφων: 30.233.127

Αριθμός ψήφων υπέρ: 30.233.127

Αριθμός ψήφων κατά: 0 

Αριθμός αποχών (Παρών): 0

 

Σχετικά με το 2° θέμα ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ο κ. Γεώργιος Μπραϊμης ενημέρωσε συνοπτικά τους μετόχους για την πορεία του Ομίλου και της Εταιρείας μέχρι σήμερα

 



Online συνεχής ενημέρωση από το επίσημο site του Χρηματιστηρίου Αθηνών www.ase.gr
Copyright 2010 - 2024 © pentelikonews.gr