Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
7.5 °C 45%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Τηλεόραση
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

<< Προτεινόμενες ταινίες





CASINO ROYALE

STAR, Σάββατο 2/7/2022, 23:40

Κατασκοπική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2006
Παίζουν : Ντάνιελ Κρεγκ, Τζούντι Ντεντς, Μαντς Μίκελσεν, Έβα Γκριν, Τζέφρι Ράιτ, Τζιανκάρλο Τζανίνι
Σκηνοθέτης: Μάρτιν Κάμπελ

Το 21ο φιλμ της σειράς των δημοφιλών κατασκοπικών περιπετειών, βασισμένο στην ομότιτλη νουβέλα του Ίαν Φλέμινγκ (1953), αποτέλεσε μια εντυπωσιακή σκιαγράφηση του χαρακτήρα του θρυλικού πράκτορα προτού διαμορφώσει το προφίλ του κυνικού μπον βιβέρ με την ακαταμάχητη γοητεία, το οξυμένο ένστικτο αυτοσυντήρησης και την απόλαυση ενός μαρτίνι «shaken, not stirred». Η τεράστια εισπρακτική επιτυχία της ταινίας δικαίωσε την απόφαση των παραγωγών να επιλέξουν τον Ντάνιελ Κρεγκ στην ενσάρκωση του πρωταγωνιστικού ρόλου. Δράση πολλών οκτανίων, γυναίκες – αράχνες, παρανοϊκοί «κακοί», θεαματικές κασκάντες και ο συναρπαστικός κόσμος του Τζέιμς Μποντ στις καλύτερες στιγμές του.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η παγίδα που στήνει ο Τζέιμς Μποντ στον Ντράιντεν, επικεφαλής του Τομέα της ΜΙ-6 στην Πράγα, στέφεται με επιτυχία και η εξάρθρωση του κυκλώματος διαφθοράς καταλήγει στους θανάτους του τελευταίου και του «συνδέσμου» του από το νεαρό πράκτορα. Έτσι ο Τζέιμς Μποντ προάγεται στον τομέα «00» της Βρετανικής Αντικατασκοπίας. Τώρα πια, διαθέτει επίσημα την «άδεια να σκοτώνει».

Με τον κωδικό 007, ο Μποντ αναλαμβάνει την παρθενική του αποστολή. Στόχος του ο Μολάκα, διαβόητος τρομοκράτης, που βρίσκεται στη Μαδαγασκάρη. Ο Μποντ καταφθάνει εκεί και μετά από αμείλικτη καταδίωξη τον σκοτώνει. Παρόλα αυτά, ο υπερβάλλων ζήλος του, που παραλίγο να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο, εξοργίζει την «Μ», προϊσταμένη του και επικεφαλής των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών.

Οι έρευνες του Μποντ τον οδηγούν στις Μπαχάμες και από κει στο Μαϊάμι όπου ματαιώνει ένα τρομοκρατικό χτύπημα. Τώρα γνωρίζει πως πίσω από όλα κρύβεται ο Λε Σιφρ, τραπεζίτης και χρηματοδότης τρομοκρατικών οργανώσεων. Τα οικονομικά ανοίγματα του Λε Σιφρ, που χρωστά σε αδίστακτους δανειστές, και η πρόσφατη αποτυχία των σχεδίων του από την αποτελεσματική παρέμβαση του Μποντ τον αναγκάζουν να οργανώσει ένα τουρνουά πόκερ υψηλών στοιχημάτων στα σαλόνια του κοσμοπολίτικου Καζινό Ρουαγιάλ στο Μαυροβούνιο και να «τινάξει τη μπάνκα στον αέρα».

Μια ήττα του Λε Σιφρ στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα διευκόλυνε τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες να τον προσεγγίσουν, να του προσφέρουν προστασία από τους δανειστές του και, κατ’ επέκταση, εκείνος να τους δώσει σημαντικές πληροφορίες. Έτσι η «Μ» αναθέτει στον Μποντ να δικαιώσει τη φήμη του ως ο καλύτερος... τζογαδόρος των μυστικών υπηρεσιών και να αντιμετωπίσει τον Λε Σιφρ στο πόκερ. Ο Μποντ καταφθάνει στο Μαυροβούνιο και έρχεται σ’ επαφή με την Βέσπερ Λιντ, υπάλληλο του βρετανικού Υπουργείου Οικονομικών. Αποστολή της Βέσπερ είναι ο έλεγχος του τεράστιου οικονομικού ποσού που πρόκειται να διαχειριστεί ο Μποντ στην αναμέτρησή του με τον Λε Σιφρ. Τώρα είναι η στιγμή όπου παίζονται όλα για όλα. Οι φωνές χαμηλώνουν, τα βλέμματα καρφώνονται στην τσόχα, τα χαρτιά της τράπουλας μοιράζονται και ο Τζέιμς Μποντ, άπειρος μα ενθουσιώδης, αφελής αλλά πεισματάρης, θα ποντάρει στο ένστικτο επιβίωσής του...




Μοιραστείτε τη με τους φίλους σας:

Θέλετε να βλέπετε το καθημερινό πρόγραμμα ταινιών της τηλεόρασης στο κινητό σας;
Εγκαταστήστε την εφαρμογή "TV Ταινίες" που δημιούργησε το pentelikonews.gr:


Δείτε επίσης:
- ΝΤΕΗΒ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ (DAVE) (STAR, 25/4/2024, 01:30)
- ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΘΗΡΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΝΑΤΙΟΝΑL LAMPOONS EUROPEAN VACATION) (STAR, 25/4/2024, 03:45)


Σχόλια:
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Ημερήσιοι επισκέπτες: 3.200
Συνολικοί επισκέπτες: 1.892.673
Online τώρα:51
Διαφημιστείτε στο pentelikonews.gr
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
ARTICLES
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
· How is collagen produced: Amino acids and the roles of vitamin C and copper
· The Grasshopper plot
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
7.5 °C 45%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΝΤΕΗΒ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ (DAVE) (STAR, σήμερα 01:30 μετά τα μεσάνυχτα)
ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΘΗΡΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΝΑΤΙΟΝΑL LAMPOONS EUROPEAN VACATION) (STAR, σήμερα 03:45 μετά τα μεσάνυχτα)
Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα


Ειδήσεις





Copyright 2010-2024 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies