Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
15.7 °C 45%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Τηλεόραση
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

<< Προτεινόμενες ταινίες





SEX AND THE CITY 2

STAR, Πέμπτη 19/9/2013, 22:00

Αισθηματική κομεντί αμερικανικής παραγωγής 2010
Παίζουν: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κιμ Κάτραλ, Σίνθια Νίξον, Κριστίν Ντέιβις, Κρις Νοθ, Τζον Κόρμπετ, Ντέιβιντ Έιγκενμπεργκ, Έβαν Χάντλερ, Τζέισον Λούις, Γουίλι Γκάρσον, Μάριο Καντόν
Σκηνοθέτης: Μάικλ Πάτρικ Κινγκ


ΥΠΟΘΕΣΗ: Έρωτας, φιλία, γυναικείες ανησυχίες, συζυγικές απορίες και βέβαια μόδα, τα απαραίτητα συστατικά του Sex and the City 2! Η επιστροφή της αγαπημένης γυναικοπαρέας είναι γεγονός και γιορτάζεται με ένα μαγικό, εξωτικό ταξίδι, που κρύβει πολλές εκπλήξεις.Η απόδραση για τις ηρωίδες μας έρχεται στη ζωή τους την πιο κατάλληλη στιγμή, όταν όλα γύρω τους δείχνουν ίδια και μονότονα.  Η  καθημερινότητα και οι συζυγικές υποχρεώσεις τους, έχουν δημιουργήσει υστερίες, προβληματισμούς και ανησυχίες. Η ορκισμένη εργένισσα, Σαμάνθα, παίρνει την πρωτοβουλία να τις «συνεφέρει» και οργανώνει ένα μακρινό ταξίδι στο ηλιόλουστο Άμπου Ντάμπι για να αλλάξουν παραστάσεις.Οι τέσσερις φίλες εγκαταλείπουν, προσωρινά, συζύγους, παιδιά και τη Νέα Υόρκη και ζουν μια απίθανη περιπέτεια, μίλια μακριά από όλους και από όλα.  Το σενάριο είναι του Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, που υπογράφει και τη σκηνοθεσία, βασισμένο στην  ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του παραγωγού Ντάρεν Σταρ και του βιβλίου της Κάντις Μπουσνέλ.
Ο ίδιος δήλωσε για την ταινία: «Όταν έκανε πρεμιέρα η πρώτη ταινία, έβλεπα ουρές από γυναίκες έξω από τους κινηματογράφους, ντυμένες για πάρτι και όχι για να δουν ταινία. Ένιωθα τον ενθουσιασμό τους να γιορτάσουν εκείνη τη στιγμή με τις φίλες τους – αυτές, που κάθονταν δίπλα τους στην αίθουσα, όσο και εκείνες στην οθόνη. Όταν άρχισα να σκέφτομαι το σίκουελ, ήξερα πως ήθελα το πάρτι να συνεχιστεί. Ήθελα η ταινία να είναι ένα μεγάλο πάρτι».
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ,  που δεν πρωταγωνιστεί μόνο ως Κάρι Μπράντσο αλλά υπογράφει και την παραγωγή της ταινίας, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να είσαι μέρος ενός πράγματος, με το οποίο έχει ταυτιστεί τόσο πολύς κόσμος, κάτι για το οποίο τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη, το παρακολουθούσαν σε εβδομαδιαία βάση από το σπίτι τους και αργότερα στον κινηματογράφο».
Τα γυρίσματα με τις τέσσερις πρωταγωνίστριες στους δρόμους της Νέας Υόρκης αποτέλεσαν για όλους, πρωταγωνίστριες και συνεργείο, μεγάλη πρόκληση για  άλλη μια φορά, ιδιαίτερα η σκηνή,  που εκτυλίσσεται στη γωνία της 5ης Λεωφόρου με την 59η Οδό, εκεί δηλαδή που το κατάστημα Bergdorf Goodman συναντά το Ξενοδοχείο Plaza. Παρότι ο Πρόεδρος Ομπάμα παρακολουθούσε μια εκδήλωση μόλις μερικά στενά πιο πέρα, χιλιάδες παρευρισκόμενοι και παπαράτσι είχαν πάρει θέσεις από νωρίς για να δουν τις πρωταγωνίστριες ντυμένες με το ιδιαίτερο στυλ  της δεκαετίας του ?80.
Η παραγωγή έκανε γυρίσματα και μέσα στο κατάστημα Bergdorf, γεγονός σπάνιο καθώς το κατάστημα δίνει άδεια για γυρίσματα σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, όπως είχε κάνει το 1965 για ένα ειδικό, τηλεοπτικό αφιέρωμα στη Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. 
Για άλλη μια φορά τα ρούχα κλέβουν την παράσταση! Ένα αξεπέραστο fashion show της, ελληνικής καταγωγής, Πατρίσια Φίλντ, ομολογουμένως εντυπωσιακό, ξεκινά από τη Νέα Υόρκη, συνεχίζει με φόντο την έρημο και καταλήγει στα χλιδάτα ξενοδοχεία, τα υπερπολυτελή δωμάτια και την εκπληκτική - μαγευτική θέα του Άμπου Ντάμπι!
Σε αντίθεση με τη λιτή τελετή γάμου της Κάρι και του Μπιγκ στο δημαρχείο, ο γάμος του Άντονι (Μάριο Καντόν) και του Στάνφορντ (Γουίλι Γκάρσον) είναι μια πραγματική υπερπαραγωγή.  Αν και ο γάμος στην ταινία διαδραματίζεται στο Κονέκτικατ, στην πραγματικότητα τα γυρίσματα έγιναν στα Steiner Studios, στο Μπρούκλιν, σε ένα περίτεχνο σκηνικό που κατασκεύασε ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Τζέρεμι Κόνγουεϊ.  Σχεδόν τα πάντα στο σετ κατασκευάστηκαν ειδικά για την περίσταση, συμπεριλαμβανομένης της τέντας, των τραπεζομάντιλων και των λουλουδιών σε συνδυασμούς του λευκού.
Η Λάιζα Μινέλι, που συμμετείχε στο γύρισμα αυτό,  χορεύοντας και τραγουδώντας το «Single Ladies» της Μπιγιόνσε, είπε στον Μάικλ Πάτρικ Κινγκ πως δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο από τότε, που ως παιδί, είχε επισκεφθεί τον πατέρα της, σκηνοθέτη Βινσέντε Μινέλι, στα στούντιο της MGM. Μάλιστα, μετά το τελευταίο της πλάνο, η Λάιζα, μαζί με τον πιανίστα της, Μπίλι Στριτς, τραγούδησε για όλο το καστ και το συνεργείο, ένα αποχαιρετιστήριο κομμάτι, το «Every Time We Say Goodbye», του Κόουλ Πόρτερ.
Επίσης το Μαρόκο, με την 75χρονη κινηματογραφική ιστορία του,  ήταν ο τόπος που αντικατέστησε τα γυρίσματα αντί του Αμπού Ντάμπι. Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων έγινε στο Μαρακές. Παρόλα αυτά, οι πρώτες μέρες των γυρισμάτων έγιναν εκατοντάδες μίλια μακριά, στην άκρη της Σαχάρας. Κανένα ταξίδι στην έρημο δεν θα ήταν το ίδιο άλλωστε, χωρίς μια βόλτα με καμήλες. Η σκηνή - που περιλαμβάνει και γεύμα στους αμμόλοφους - γυρίστηκε στην ίδια τοποθεσία με την κλασική ταινία «Λόρενς της Αραβίας».
Στην ταινία συμμετέχουν και η βραβευμένη με Όσκαρ Πενέλοπε Κρουζ, στον ρόλο μιας τραπεζικής υπαλλήλου και η Μάιλι Σάιρους, που υποδύεται τον εαυτό της.

ΓΚΕΣΤ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ: Λάιζα Μινέλι, Πενέλοπε Κρουζ, Μάιλι Σάιρους
Χαρακτηριστικές ατάκες: Κάρι «Πρέπει να σε παραδεχτώ, Σαμάνθα. Δεν μας έφτυσες για άντρα και μάλιστα στην κατάστασή σου. Είσαι κυρία!» «Όταν με παντρεύτηκες ήξερες ότι το μόνο κοκό που ξέρω είναι η Κοκό Σανέλ!» Σαμάνθα «Κάναμε μια συμφωνία παλιότερα. Οι άνδρες, τα παιδιά δεν μετρούν. Είμαστε αδελφές ψυχές.»



Μοιραστείτε τη με τους φίλους σας:



Θέλετε να βλέπετε το καθημερινό πρόγραμμα ταινιών της τηλεόρασης στο κινητό σας;
Εγκαταστήστε την εφαρμογή "TV Ταινίες" που δημιούργησε το pentelikonews.gr:


Δείτε επίσης:
- Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΑΜΟΥΡΑΪ (THE LAST SAMURAI) (STAR, 19/4/2024, 23:50)


Σχόλια:
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Ημερήσιοι επισκέπτες: 3.200
Συνολικοί επισκέπτες: 1.892.673
Online τώρα:24
Διαφημιστείτε στο pentelikonews.gr
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
ARTICLES
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
· How is collagen produced: Amino acids and the roles of vitamin C and copper
· The Grasshopper plot
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
15.7 °C 45%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΑΜΟΥΡΑΪ (THE LAST SAMURAI) (STAR, σήμερα 23:50)
Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα


Ειδήσεις





Copyright 2010-2024 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies