Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Νεφώσεις
7 °C 67%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Media
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Πολιτικό..άνοιγμα(;) Αλαφούζου προς τον ΣΥΡΙΖΑ
Ημερομηνία: 13/12/2014, 13:42 - Εμφανίσεις: 159

Η στροφή του αφεντικού του ΣΚΑΪ και οι επαφές του Αλέξη Παπαχελά με τον Σαμαρά

Μια νέα τάξη πραγμάτων διαμορφώνεται σταδιακά στον ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος, πέραν των σοβαρών προβλημάτων ρευστότητας που αντιμετωπίζει, καλείται να αναπροσαρμόσει και τη στρατηγική του σε σχέση με τις τρέχουσες (αλλά και τις μελλοντικές) πολιτικές εξελίξεις.
Από τη μία, η προσέγγιση με τον ΣΥΡΙΖΑ και, από την άλλη, η σταδιακή αλλαγή των ισορροπιών με την παρουσία του Παύλου Τσίμα στη συνέντευξη με τον Αλέξη Τσίπρα είναι δείγματα αλλαγών στο κανάλι του Φαλήρου.
Η κυριαρχία του Μπάμπη Παπαδημητρίου στην παραγωγή της γραμμής του καναλιού, μετά την εκπαραθύρωση του Χρήστου Παναγόπουλου, περιορίζεται. Ο σταθμός από το 2010 είναι από τους πλέον φανατικούς υποστηρικτές του μνημονίου, και συγκεκριμένα πρόσωπα, όπως ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Αρης Πορτοσάλτε, ταυτίστηκαν με την εφαρμογή του. Η επιλογή αυτή «κούρασε» τόσο το κοινό όσο και τα στελέχη και η διοίκηση του ΣΚΑΪ προετοιμάζεται για την.. επόμενη μέρα. Στόχος είναι με τον Παύλο Τσίμα να περιοριστεί η φανατική υποστήριξη των οικονομικών στόχων του μνημονίου και να υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.  

«Καίγεται» για το γήπεδο
Ο Γιάννης Αλαφούζος, καθώς «καίγεται» για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, αφού η υπόθεση περνάει μέσα από την Περιφέρεια Αττικής, δεν θέλει να έχει κλειστή την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ, στην περίπτωση που γίνει κυβέρνηση.  Την ίδια ώρα που ο Γιάννης Αλαφούζος επιχειρεί στροφή προς τον ΣΥΡΙΖΑ, πληροφορίες τον θέλουν να επισκέπτεται συχνά-πυκνά και τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στενές σχέσεις με τον επικεφαλής της κυβέρνησης διατηρεί και ο διευθυντής της «Καθημερινής», Αλέξης Παπαχελάς.  Ο τελευταίος λέγεται ότι σε πολλές περιπτώσεις έχει διαδραματίσει και συμβουλευτικό ρόλο προς την κυβέρνηση.
Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, εκείνο που μένει από την όλη ιστορία είναι ότι ο κ. Αλαφούζος έχει κάθε λόγο να χτίζει γέφυρες με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένων των ανοικτών μετώπων που έχει κυρίως με τις τράπεζες.
- πηγή: parapolitika

Πηγή: greekmme.blogspot.com
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Media"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Media"
ARTICLES
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Νεφώσεις
7 °C 67%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies