Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
6.5 °C 54%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Media
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

ΕΓΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΤΤ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ..
Ημερομηνία: 22/3/2015, 10:54 - Εμφανίσεις: 90

Σε ακρόαση στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών καλούνται οι δήμοι που αρνήθηκαν να κατεβάσουν τους διακόπτες των τηλεοπτικών τους πομπών μετά την ολοκλήρωση της ψηφιακής μετάβασης από την Digea. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών με έγγραφό της είχε ζητήσει από τους δήμους να κλείσουν όλους τους πομπούς και τους αναμεταδότες που διέθεταν από την αναλογική εποχή της τηλεόρασης, προκειμένου να μην υπάρχουν παρεμβολές στο ψηφιακό σήμα της Digea αλλά και στις συχνότητες που αγόρασαν οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών. Πρακτικά, έως το τέλος Μαρτίου θα πρέπει να έχει καθαρίσει η μπάντα των συχνοτήτων από την 66 έως και την 69 στα UHF για να αναπτύξουν τα νέα τους δίκτυα οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Πολλοί δήμοι, βέβαια, δεν συμμορφώθηκαν με την εντολή της ΕΕΤΤ, με το επιχείρημα ότι οι περιοχές τους δεν καλύπτονται με το ψηφιακό σήμα της Digea. Εξάλλου, η τελευταία υπουργική απόφαση της προηγούμενης ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών είχε επιτρέψει την αναλογική εκπομπή τηλεοπτικού σήματος μέχρι να φθάσει το ψηφιακό στις προβληματικές περιοχές της χώρας. Τώρα οι δήμοι καλούνται να απολογηθούν και με κατάθεση υπομνήματος για την άρνησή τους να αφήσουν χωρίς τηλεόραση τις περιοχές τους. Μάλιστα, ο Δήμος Άνδρου, εκτός των άλλων, αντιμετωπίζει την κατηγορία από την ΕΕΤΤ ότι δεν παραχώρησε το δίκτυο αναμεταδοτών του στη ΝΕΡΙΤ ή στην Digea!
 Κι άλλο δώρο…
Παρά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου, η πλειοψηφία ενέκρινε στο τεχνικό πρόγραμμα της περιφέρειας τη χορήγηση ποσού ύψους 559.500 ευρώ για την εγκατάσταση ψηφιακών πομπών και αναμεταδοτών στο Βόρειο Αιγαίο, προς όφελος της Digea! Πρόκειται για την πρώτη επίσημη απόφαση κρατικής ενίσχυσης ιδιωτικής εταιρείας. Η περιφέρεια θα πληρώσει από τον δικό της προϋπολογισμό για το ψηφιακό σήμα ενός ιδιωτικού παρόχου δικτύου, που αγόρασε από το κράτος τις συχνότητες, προκειμένου να έχουν τηλεόραση οι πολίτες των νησιών. Με την απόφαση είχαν διαφωνήσει και την είχαν καταγγείλει οι παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, μιλώντας για έμμεση επιδότηση ιδιωτικής εταιρείας με λεφτά των πολιτών.


Πηγή: greekmme.blogspot.com
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Media"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Media"
ARTICLES
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
6.5 °C 54%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies