Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Νεφώσεις
5.5 °C 76%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Media
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Αντί να πληρώσουν οι καναλάρχες ζητάνε και τα ρέστα
Ημερομηνία: 6/5/2015, 10:47 - Εμφανίσεις: 206

Πληρώνουν εταιρείες για την εκπόνηση μελετών και επικοινωνιακής στρατηγικής

Τη µεγάλη αντεπίθεσή τους εναντίον της κυβέρνησης σχεδιάζουν οι καναλάρχες, τόσο για το θέµα των ποσών που καλούνται να καταβάλουν για τη χρήση των συχνοτήτων, όσο και για τον διαγωνισµό που θα γίνει, ώστε αυτές να δοθούν στους ενδιαφερόµενους που θα δώσουν τα περισσότερα.
Οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθµών εθνικής εµβέλειας, µετά την άρνηση της κυβέρνησης να µπει σε οποιαδήποτε συζήτηση ή διαπραγµάτευση για το θέµα, προχώρησαν σε µια διπλή κίνηση:
Πρώτον, ανέθεσαν στην εταιρεία των Θωµά Βαρβιτσιώτη και Γιάννη Ολύµπιου την εκπόνηση επικοινωνιακής στρατηγικής, ώστε να µην περάσει στον κόσµο η εικόνα ότι η κυβέρνηση απαιτεί χρήµατα που οι προηγούµενες κυβερνήσεις είχαν «χαρίσει» στα µεγάλα κανάλια. Πρόκειται.. ουσιαστικά για ένα κείµενο-πιλότο, που θα δηµοσιοποιηθεί στον µέγιστο δυνατό βαθµό. Ηδη το σχετικό κείµενο, υπό µορφή ερωταπαντήσεων, έχει σταλεί στους βουλευτές σε µια προσπάθεια να είναι ενήµεροι, όταν θα προωθηθεί προς συζήτηση στη Βουλή το νοµοσχέδιο για τις τηλεοπτικές συχνότητες.
∆εύτερον, οι καναλάρχες ανέθεσαν στη γνωστή εταιρεία Pricewater-house Coopers τη σύνταξη µελέτης από την οποία να προκύπτει ότι όχι µόνο τα χρήµατα που απαιτούνται για τη χρήση των συχνοτήτων τα τελευταία χρόνια έχουν καταβληθεί, αλλά και ότι το ελληνικό ∆ηµόσιο είναι εκείνο που οφείλει χρήµατα στα µεγάλα ΜΜΕ! Η διπλή αυτή κίνηση συνοδεύεται από διαφηµιστικά τηλεοπτικά σποτ, η προβολή κάποιων από τα οποία ξεκίνησε ήδη την εβδοµάδα που πέρασε και αναµένεται να κορυφωθεί το αµέσως επόµενο διάστηµα.
Παρά τις αντιδράσεις των καναλαρχών, στην κυβέρνηση δείχνουν αποφασισµένοι να προωθήσουν το σχετικό νοµοσχέδιο. Μάλιστα, καλά ενηµερωµένες πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε εκτενή συζήτηση για το θέµα των συχνοτήτων κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχε µε τη Γερµανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ. Ως γνωστόν, το Βερολίνο, τόσο µε την προηγούµενη ελληνική κυβέρνηση όσο και µε την τωρινή, είχε θέσει ως προτεραιότητα το θέµα του «πολέµου» µε τους Ελληνες ολιγάρχες, που τυγχάνουν να είναι και οι ιδιοκτήτες ραδιοτηλεοπτικών µέσων.
- Secret /Παραπολιτικά


Πηγή: greekmme.blogspot.com
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Media"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Media"
ARTICLES
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Νεφώσεις
5.5 °C 76%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies