Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Τοπικά νέφη
6 °C 71%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Media
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Η ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
Ημερομηνία: 10/9/2015, 13:24 - Εμφανίσεις: 91

@Άνευ προηγουμένου είναι τα διαδραστικά δεδομένα του debate των 7 πολιτικών αρχηγών, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ αναφορών στο σύνολο της μπλογκόσφαιρας και ιδιαιτέρως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς περισσότερες από 125.000 αναφορές καταγράφηκαν από τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης ως τη 1:30 το πρωί, μετά την ολοκλήρωση του debate. Το 90% των αναφορών αφορούσε το επίσημο hashtag της ΕΡΤ, #ERTdebate2015. 106.000 χρήστες παρακολουθούσαν το twitter της ΕΡΤ (@ertsocial), ενώ περισσότεροι από 132.000 άνθρωποι χρησιμοποίησαν της σελίδα facebook της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια του debate, καθώς σε.. αμφότερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκε πρωτογενές περιεχόμενο εικόνας και video.Η εγκυρότητα της ΕΡΤ έσπασε κάθε ρεκόρ και στο διαδίκτυο.
@
ΒΙΝΤΕΟ

Hταν ένα από τα λίγα που προκάλεσαν αίσθηση στο χθεσινοβραδυνο ντιμπέιτ που πολλοί το αποκάλεσαν «σούπα». Ο λόγος για την αντίδραση της δημοσιογράφου του Mega,Όλγας Τρέμη, που πετάχτηκε, ως μη όφειλε, με έντονο τρόπο και ιδιαίτερη επιμονή, όταν οΑλέξης Τσίπρας απαντούσε σε ερώτηση τουΜάκη Γιομπαζολιά για την αδειοδότηση των καναλιών.
Στο κλείσιμο της απάντησής του ο Τσίπρας τόνιζε ότι "ζητήσαμε να πληρώσουν τα χρωστούμενα, τους φόρους για τις διαφημίσεις και να πάμε σε μια ανοικτή δημοπράτηση ούτως ώστε να υπάρχουν άδειες".
"Με ποια διαδικασία" τον διέκοψε η Όλγα Τρέμη, παραβαίνοντας τους όρους του ντιμπέιτ, που και η ίδια είχε συμφωνήσει, όπως της επεσήμανε ο Πάνος Χαρίτος.
Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος που ακολούθησε με την δημοσιογράφο του Μega:..
    Τσίπρας: Είμαι στην διάθεσή σας να σας απαντήσω κυρία Τρέμη. Γιατί; Έχετε την μύγα και μυγιάζεστε;
    Τρέμη:.. εγώ δεν έχω καμία μύγα
    Τσίπρας: Τότε γιατί παρεμβαίνετε; Αν έχετε μύγα και μυγιάζεστε να μας πείτε ποια είναι αυτή η μύγα.
Η κεντρική παρουσιάστρια του Mega σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την έντονη παρέμβασή της στο θέμα της αδειοδότησης των καναλιών είπε ότι  δεν ήθελε "να δημιουργούνται εντυπώσεις, διότι εδώ είμαστε εκπρόσωποι 7 καναλιών και ακούμε κάτι και θέλουμε διευκρινήσεις".

ΥΓ Το σίγουρο είναι ότι όταν έχεις μια μακρόχρονη πορεία στη δημοσιογραφία δεν κάνει να εκτίθεσαι έτσι, όποιο αφεντικό κι αν έχεις και όποιου τα συμφέροντα επιθυμείς να εκπροσωπείς...  



Πηγή: greekmme.blogspot.com
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Media"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Media"
ARTICLES
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Τοπικά νέφη
6 °C 71%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies