ΚΑΙΡΟΣ · LIVE23.9°CΣχεδόν αίθριος41% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αυτοκίνητο
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

GP Bahrain 2016: Δύο στα δύο για τον ασταμάτητο N. Rosberg - Αυτοκίνητο - Αγώνες - f1 - Live

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 194

Συνέχεια σε ένα εντυπωσιακό σερί που κρατά από τον περασμένο Oκτώβριο έδωσε ο N. Rosberg σημειώνοντας τη δεύτερη συνεχή νίκη της φετινής σεζόν και την πέμπτη σερί, συνυπολογίζοντας και το εξαιρετικό “φινάλε” της περσινής χρονιάς.

Η καλή ημέρα φάνηκε από το... πρωί για τον Γερμανό πιλότο της Mercedes AMG Petronas, καθώς στη εκκίνηση εκμεταλλεύτηκε το κακό ξεκίνημα του poleman L. Hamilton, στρίβοντας πρώτος.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για τον N. Rosberg, μιας και η επαφή ανάμεσα στον Bottas και τον Hamilton, έριξε το βασικό αντίπαλο στην όγδοη θέση.

Πριν τη συμπλήρωση των πρώτων δέκα γύρων, ο N. Rosberg είχε δημιουργήσει μια απόσταση ασφαλείας την οποία και διατήρησε με χαρακτηριστική άνεση ως το τέλος.

Ναι μεν ο K. Raikkonen κατάφερε σε αρκετά σημεία του αγώνα να κινηθεί ταχύτερα από τις δύο Mercedes AMG Petronas, ωστόσο, δεν απείλησε από τη δεύτερη θέση την απόλυτη κυριαρχία του N. Rosberg.

Mάλιστα, η Ferrari θα μπορούσε να δηλώνει ικανοποιημένη από την παρουσία του Φινλανδού στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, βλέποντας τον S. Vettel να εγκαταλείπει στη διάρκεια του γύρου σχηματισμού με «σπασμένο» κινητήρα.

Συμβιβασμένος με την τρίτη θέσει έδειξε να είναι και ο L. Hamilton. Το μονοθέσιο του Βρετανού υπέστη ζημιές και απώλειες μετά τη σύγκρουση που είχε με τον V. Bottas στην εκκίνηση, γεγονός που σύμφωνα με τον ίδιο δεν του επέτρεψε να ακολουθήσει τον ρυθμό των Rosberg και Raikkonen.

Αποφεύγοντας τις κακοτοπιές και τις επαφές που έγιναν στους πρώτους γύρους του αγώνα, ο D. Ricciardo ολοκλήρωσε τον αγώνα από την τέταρτη θέση, μπροστά από τον εκπληκτικό R. Grosjean που με την πρωτοεμφανιζόμενη Haas τερμάτισε στην 5η θέση.

Ο M. Verstappen, πραγματοποιώντας έναν αθόρυβο –για τα δικά του μέτρα και σταθμά- αγώνα έσωσε την παρτίδα για την Toro Rosso, κατακτώντας τους βαθμούς της έκτης θέσης. Ο ομόσταυλός του, C. Sainz, είχε εγκαταλείψει πιο νωρίς μετά από την επ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 23.9 °C · 41%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies