Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
31.6 °C 17%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Τεχνολογία
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

H Samsung φέρεται να αναστέλλει την κυκλοφορία και του νέου Note7
Ημερομηνία: 10/10/2016, 16:48 - Εμφανίσεις: 479

Μη εξουσιοδοτημένες να μιλήσουν στον Τύπο πηγές προσκείμενες στην Samsung δηλώνουν στο πρακτορείο Reuters πως η Samsung Electronics επίκειται να σταματήσει τη διάθεση και του Note7 που αντικαθιστά την πρώτη έκδοσή του, λόγω κινδύνου ανάφλεξης της υπερθερμαινόμενης μπαταρίας.

Εν τω μεταξύ, από το ειδησεογραφικό Yonhap μεταδίδεται πως η Samsung Electronics Co. έχει αναστείλει την παραγωγή του Galaxy Note 7 smartphone, σύμφωνα με δήλωση αξιωματούχου προμηθευτή της Samsung τη Δευτέρα, ο οποίος διατήρησε την ανωνυμία του. Η Samsung απαντά πως έχει «προσαρμόσει την παραγωγή της», μιλώντας στους μετόχους της, εντούτοις, ούτε επαληθεύει, ούτε διαψεύδει το άρθρο του νοτιοκορεάτικου Yonhap.

Εξάλλου, σε ΗΠΑ και Αυστραλία, οι μεγαλύτερες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας παύουν από τη Δευτέρα να διαθέτουν το νέο Note7. Για την ακρίβεια,η AT&T, Νο2 στις ΗΠΑ δηλώνει πως δεν θα αντικαθιστά παλαιά με νέα Note7 και θα προτείνει είτε άλλο smartphone της Samsung ή, όποιο επιλέξουν οι κάτοχοι του πρώτου Note7. Ακολουθεί η T-Mobile US η οποία σταματά έστω προσωρινά τη διάθεση του νέου Note7 και τις ανταλλαγές, όσο η κατασκευάστρια έχει θέσει υπό διερεύνηση τα πρόσφατα περιστατικά.

Στις 5 Οκτωβρίου, ένα συμβάν σε αεροπλανο των γραμμών της Southwest Airlines όπου αποδίδεται ότι το νέο Note 7 άρχισε να βγάζει καπνούς όταν ο επιβάτης της πτήσης επιχείρησε να το απενεργοποιήσει, σήμανε συναγερμό στη Νότια Κορέα, με την Samsung να αμφισβητεί μέχρι να διευκρινίσει τι έχει συμβεί και εάν πράγματι νέο Note7 παρουσιάζει τα προβλήματα που την οδήγησαν στη δύσκολη θέση εξ αρχής με το πρώτο Note 7-η προβληματική μπαταρία.

Στην Αυστραλία, η εταιρεία Telstra δηλώνει πως η Samsung έχει σταματήσει τη διάθεση και Optus, Vodafone έχουν επίσης διακόψει τις πωλήσεις του premium smartphone.

Η Samsung λάνσαρε το πρώτο Samsung Galaxy Note7 στις 19 Αυγούστου και σε 10 χώρες αλλά εξωθήθηκε στην ανάκλησή του στις 2 Σεπτεμβρίου, μετά από αναφορές π...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Τεχνολογία"
Samsung Galaxy S23 Ultra
11/2/2023, 13:56
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Τεχνολογία"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
31.6 °C 17%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies