«Η συνέντευξη που πήραν από τον Κασσελάκη, θα πρέπει να διδάσκεται σε σχολές δημοσιογραφίας ως το απόλυτο πρότυπο προς αποφυγήν»
Μία καυστική ανάρτηση-σχόλιο έκανε η Έλενα Ακρίτα, μετά το πέρας της συνέντευξης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με την Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή της στο fb κάνει λόγο για «εμπαθείς ερασιτέχνες δίχως ψήγμα αντικειμενικότητας» οι οποίοι προσπαθούσαν να χειραγωγήσουν τον διάλογο παραβιάζοντας κάθε αρχή δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφία σε σκάφος όπου φαίνεται ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Γιάννη Πρετεντέρη ενώ σε σχόλιο κάτω από το πόστ, γράφει και για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη: «Καλή επιτυχία και στον σύζυγό της (Ράνια Τζίμα) που προσχώρησε στη Νέα Αριστερά».
Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: «Με πολλά χρόνια δημοσιογραφίας στην πλάτη μου και άπειρες συνεντεύξεις με τεράστιες προσωπικότητες της Ελλάδας, έχω να πω τούτο. Η συνέντευξη που πήραν η Ράνια Τζίμα και ο Γιάννης Πρετεντέρης από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, θα πρέπει να διδάσκεται στις σχολές δημοσιογραφίας ως το απόλυτο προτυπο προς αποφυγήν. Εμπαθείς ερασιτέχνες, δίχως ψήγμα αντικειμενικότητας ή/και ψυχραιμίας, προσπαθούσαν να χειραγωγήσουν τον διάλογο παραβιάζοντας – κατά την ταπεινή μου γνώμη – κάθε αρχή δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Ανεπιτυχώς. Απέναντι τους ένας σοβαρός και καταρτισμένος Αρχηγος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τούς αντιμετώπισε με ευθύτητα, γνώση και ειλικρίνεια. Δεν το μάθατε από μας, αλλά ο Κασσελάκης είναι εδώ. Και θα μείνει εδώ. Μάθετε να ζειτε με αυτό. Στη φωτό ο Γ. Πρετεντέρης σε σκάφος με τον Αδωνη Γεωργιάδη. Ένα καράβι παλιό, σαπιοκάραβο.»