ΚΑΙΡΟΣ · LIVE27.1°CΣχεδόν αίθριος32% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αυτοκίνητο
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Aυτονομία έως 560 χλμ. για το νέο Skoda Elroq

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 220



Ητσεχική φίρμα προετοιμάζεται για το επόμενο ηλεκτρικό βήμα της το οποίο θα λειτουργήσει ως το EV alter ego του Karoq, υιοθετώντας μια σειρά χαρακτηριστικών που θα φροντίσουν να δώσουν το στίγμα της Skoda σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία.

Προς το παρόν το Elroq η επίσημη πρεμιέρα του οποίου θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο, κρατά το καμουφλάζ του ωστόσο τόσο τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Skoda όσο και μια προσεκτική παρατήρηση δημιουργούν μια πλήρη σύνθεση του προφίλ του νέου EV.

Ξεκινώντας από την αθέατη πλευρά του, το Elroq αξιοποιεί ως αφετηρία την ίδια αρχιτεκτονική με το Enyaq, ΜΕΒ.

Aυτονόητα ωστόσο έχει μικρότερο μέγεθος σταματώντας σε 4,5 μ.

μήκος ούτως ώστε και με την άφιξη του μικρότερου, μελλοντικού Epiq να είναι ακριβώς ανάμεσα σε Enyaq και Epiq.

Εκτός από το μικρότερο κατά 15,0 εκατοστά μήκος εν συγκρίσει με το Enyaq, το Epiq αναλαμβάνει να εισαγάγει τα ηλεκτρικά Skoda στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία Modern Solid η οποία έχει συλληφθεί ώστε να εμπνέει «στιβαρότητα, λειτουργικότητα και αυθεντικότητα» καθώς και αίσθηση «ασφάλειας και δύναμης».

Στις λεπτομέρειες ξεχωρίζουν τα εξαιρετικά λεπτά φωτιστικά σώματα, η απουσία φυσικά της κλασικής γρίλιας αλλά και του γνώριμου λογοτύπου της τσεχικής φίρμας που αντικαθίσταται με μια πιο λιτή σχεδιαστικά, αναγραφή του ονόματος της εταιρείας.

Προφανώς κατά την σμίλευση της σιλουέτας του Elroq, εξαιρετικά σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε η αεροδυναμική η οποία συνοψίζεται στο σχετικό μέγεθος των 0.26 που αποδίδεται στην καμπύλη της οροφής, τα ήδη ορατά αεροδυναμικά βοηθήματα στα άκρα της όψης τους και στην απόληξη της οροφής και τους σχεδιασμένους για αυτό τον σκοπό τροχούς.

Οι πρώτες πληροφορίες για το εσωτερικό αναφέρονται σε ένα infotainment με οθόνη 13,0 ιντσών σε συνδυασμό με ψηφιακό πίνακα οργάνων και προαιρετικά HUD σε μια βελτιωμένη εκδοχή εν συγκρίσει με το Enyaq και με τις σύγχρονες ψηφιακές απαιτήσεις.

Αυτονόητα όπως επιβάλλει η υπογραφή της Skoda το Elroq, επιφυλάσσει και τα μέγιστα σε επίπ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 27.1 °C · 32%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies