Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
29 °C 33%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αυτοκίνητο
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

ΚΙΑ PV5: Το αντίπαλο δέος του VW ID. Buzz
Ημερομηνία: 2/10/2024, 20:16 - Εμφανίσεις: 159



H κορεατική φίρμα έχει ήδη δηλώσει την πρόθεσή της να αποκτήσει μια πλήρη γκάμα ηλεκτρικών vans με αφετηρία το 2025.

Το πρώτο μέλος της επίμαχης γκάμας εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης, δίνοντας μια γεύση από τα χαρακτηριστικά του τα οποία η KIA είχε φροντίσει επίσης να προεικονίσει μέσω concept car που παρουσιάστηκε στη διοργάνωση CES τον περασμένο Ιανουάριο.

Με βάση τις νέες εικόνες, οι Κορεάτες διατηρούν τις τετραγωνισμένες αναλογίες εκείνου του πρωτότυπου και παρόλο που προς το παρόν δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα οι διαστάσεις του PV5 όπως ονομάζεται το ηλεκτρικό van, είναι δεδομένο ότι η KIA έχει «ακούσει» εκείνους που διαχειρίζονται στόλους επαγγελματικών μοντέλων και τις απαιτήσεις τους σε ό,τι αφορά το δίπτυχο ευρυχωρίας – χαμηλού κόστους ιδιοκτησίας.

Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό το PV5 πρόκειται να επιδιώξει να τοποθετηθεί, σε ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος και τα μεγέθη, στην κορυφή της κατηγορίας όπου διαγωνίζονται μοντέλα όπως το VW ID.Buzz και το Ford Tourneo Custom.

Αυτή η πρόθεση θα μεταφραστεί σε ένα μεγαλύτερο μεταξόνιο αλλά και μια πιο τετραγωνισμένη λογική εν συγκρίσει με το ID.Buzz, αμφότερα στοιχεία που εξασφαλίζουν περισσότερο χώρο αλλά και θα συνδυαστούν με χαρακτηριστικά όπως οι συρόμενες πλευρικές πόρτες και στις δύο πλευρές προς όφελος της χρηστικότητας.

Στις λεπτομέρειες θα μπορούσε να ξεχωρίσει κανείς την χαμηλή κάτω γραμμή των παραθύρων προς όφελος πιο καλής ορατότητας, τις σκούρες κολώνες που στοχεύουν να μειώσουν κατά κάποιο τρόπο τον ορατό όγκο του δίνοντας στην οροφή ένα “floating” εφέ.

Να τονιστεί ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα διατεθεί τόσο σε επιβατική έκδοση όσο και σε παραλλαγή cargo van οι οποίες πρόκειται να διαφοροποιούνται και από την χάραξη της πίσω θύρας η οποία στην πρώτη περίπτωση θα είναι μονοκόμματη και στη δεύτερη διαιρούμενη στην μέση προς όφελος της ευκολότερης φόρτωσης αντικειμένων.

Στην περίπτωση του πρωτοτύπου η KIA είχε επιλέξει μια πιο ασυνήθιστη διάταξη στο εσωτερικό με μία και μόνο θέση πίσω απ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αυτοκίνητο"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αυτοκίνητο"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
29 °C 33%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies