Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
15.8 °C 68%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ρέτσος: «Δεν περιγράφεται αυτό που νιώθω για τον Ολυμπιακό»
Ημερομηνία: 4/5/2025, 16:16 - Εμφανίσεις: 68



Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής τον ΠΑΟΚ (4/5, 20:00), για την πέμπτη αγωνιστική των playoffs της Superleague και ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε στο επίσημο «match programme» του αγώνα.

Ο αμυντικός των Πειραιωτών αναφέρθηκε στη σχέση του με τον σύλλογο και την κατάκτηση του τίτλου τη χρονιά συμπλήρωσης 100 χρόνων της ομάδας, ενώ μίλησε και για το πως αισθάνεται που θα σηκώσει το τρόπαιο της Superleague, ως αρχηγός του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος: Παναγιώτη, το βράδυ θα σηκώσεις το τρόπαιο του Πρωταθλητή μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού ως ο αρχηγός της ομάδας.

Τι συναισθήματα σου προκαλεί αυτό το γεγονός; googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); «Είναι μία ιδιαίτερη τιμή για εμένα γιατί είμαι πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, καθώς προέρχομαι από την ακαδημία και έφτασα να παίζω στην πρώτη ομάδα.

Οπότε το να καταφέρω να σηκώσω το τρόπαιο ως αρχηγός, είναι μία στιγμή που σίγουρα θα μου μείνει χαραγμένη για πάντα.

Ωστόσο το γεγονός πως καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στα 100 χρόνια του συλλόγου, είναι το πιο σημαντικό και για τη χαρά που δίνουμε στον κόσμο και σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας για αυτήν την επιτυχία.» Ύστερα από απουσία δύο χρόνων, ο Ολυμπιακός κατέκτησε και πάλι το Πρωτάθλημα, για 48η φορά.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που θεωρείς ότι οδήγησαν την ομάδα στην πρώτη θέση; «Φέτος υπήρχε ένα μεγαλύτερο κίνητρο για να επιστρέψουμε στην κορυφή, ήταν αυτό των 100 χρόνων του συλλόγου.

Ήταν αρκετά σημαντικό για εμάς και ήταν ένα μεγάλο κίνητρο που μας έδωσε αυτοπεποίθηση όλη τη σεζόν.

Η φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι κάτι το οποίο είχαμε ξεκινήσει να το φτιάχνουμε από πέρσι, με τη βοήθεια όλων των ανθρώπων της ομάδας και των ποδοσφαιριστών που είμαστε.

Έχουμε φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο με φιλοδοξίες που βλέπαμε πάντα ψηλά, αυτό φάνηκε και πέρσι με την κατάκτηση του Conference League, αλλά και φέτος με τη συμπλήρωση των 100 χρόνων θέλαμε από την αρχή να πάρουμε το πρωτάθλημα για να δώσου...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
15.8 °C 68%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies