Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ραούλ: Απόκληρος και πικραμένος
Ημερομηνία: Σήμερα 23/5/2025, 11:04 - Εμφανίσεις: 19



Έπειτα από έξι χρόνια στον πάγκο της Καστίγια, ο Ραούλ Γκονθάλεθ, ο αιώνιος «νούμερο 7» της Ρεάλ Μαδρίτης, αποχωρεί απογοητευμένος και με ένα ανεκπλήρωτο όνειρο: να γίνει προπονητής της πρώτης ομάδας.

Με τη φράση «Se acabó», ο Ραούλ ανακοίνωσε στο στενό του περιβάλλον το τέλος της πορείας του στις ακαδημίες του συλλόγου, πληγωμένος από τις εξελίξεις και τις παρασκηνιακές επιλογές που τον άφησαν εκτός «κούρσας» για τη διαδοχή του Κάρλο Αντσελότι.

Παρά την αφοσίωση και την υπομονή του, ο Ραούλ δεν είδε ποτέ το όνομά του να προκρίνεται σοβαρά για την πρώτη ομάδα.

Η πρόσφατη απόφαση του συλλόγου να αναθέσει στον Τσάμπι Αλόνσο την τεχνική ηγεσία του μέλλοντος, σε συνδυασμό με επαναλαμβανόμενες διαρροές και απαξιωτικές στάσεις απέναντί του, οδήγησαν τον Ραούλ στο να αποχωρήσει, νιώθοντας πικρία και απογοήτευση.

Ο Ραούλ ξεκίνησε το 2018 από τα χαμηλότερα τμήματα της «La Fábrica» και ανέλαβε την Καστίγια το 2019.

Το 2020 οδήγησε την ομάδα Νέων στην κατάκτηση της Youth League, του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία της ακαδημίας.

Το 2023 έφτασε μια ανάσα από την άνοδο στη Segunda División, όμως την έχασε στα τελευταία λεπτά κόντρα στην Έλντενσε.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Παρά τις δυσκολίες, κράτησε την Καστίγια ανταγωνιστική, προώθησε δεκάδες ποδοσφαιριστές (Γκουτιέρεθ, Αρίμπας, Μαριν) και συνέβαλε στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου με έσοδα 55 εκατομμυρίων ευρώ από πωλήσεις παικτών, ενώ η Ρεάλ διατηρεί ποσοστά μεταπώλησης.

Η αποχώρησή του δεν συνοδεύεται από ρήξη, αλλά είναι σαφές ότι η σχέση του με τη διοίκηση έχει ψυχρανθεί.

Οι συνεχείς φημολογίες για αντικατάστασή του, η απουσία εμπιστοσύνης και οι εσωτερικές έριδες τον φθείραν.

Το όνομά του χρησιμοποιήθηκε μόνο ως «έκτακτη λύση» και ποτέ ως πραγματική επιλογή.

Τη θέση του πρόκειται να αναλάβει ο Άλβαρο Αρμπελόα, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τη νέα φουρνιά παικτών, έχοντας εργαστεί στο παρελθόν στην ομάδα Νέων.

Ο κύκλος του Ραούλ στην Καστίγια κλείνει, δίνοντας τη σκυτάλη...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE


Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies