Ο Μπαρτζώκας αποφασίζει για Γκος Ημερομηνία:
27/5/2025, 23:36 - Εμφανίσεις: 28
Θα μπορούσε κανείς να προσέξει το μοτίβο.
Πέρσι ακριβώς πριν από τους τελικούς πρωταθλήματος ο τραυματισμός του Μουσταφά Φαλ που άφησε τον Ολυμπιακό με μοναδικό ψηλό τον Νικόλα Μιλουτίνοφ.
Φέτος ο τραυματισμός του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος που απειλεί να στερήσει από τους Ερυθρόλευκους τον πιο αξιόπιστο γκαρντ του ρόστερ μες το 2025.
Θα μπορούσε όμως να παρατηρήσει και την διαφορά.
Πέρσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.
Φέτος έχει ένα 24ωρο προθεσμία προκειμένου είτε να συμπεριλάβει τον Αμερικανό στα πλάνα του, είτε να τον αφήσει εκτός «λίστας».
Ολοκληρώνεται τις πρωινές ώρες της Πέμπτης η σχετική προθεσμία.
Ουσιαστικά όμως αύριο είναι η «ώρα μηδέν».
Η προσπάθεια του 31χρονου να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα του.
Αν ναι, τότε θα είναι στους επτά.
Αν όχι; Το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός.
Το να τον επιλέξει «τραυματία» ο Μπαρτζώκας και να τον αναμένει να μπει «αργότερα» στη σειρά με τον Παναθηναϊκό δεν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.
Τέλος πάντων.
Όλα στη σειρά τους.
Με πρώτο το αυτονόητο.
Ο Γκος που –δεν περίμενε τον Ολυμπιακό και- έχει καταλήξει σε συμφωνία προφορικά με τη Ζαλγκίρις Κάουνας για τη νέα σεζόν, στον ημιτελικό με τη Μονακό έπαιξε με «ένεση».
Έσφιξε τα δόντια και θέλησε να βοηθήσει: 32.31 συμμετοχής έγραψε η στατιστική.
Με 12 πόντους, 2 ασίστ, 4 ριμπάουντ.
Δεν ήταν καλός.
Ήταν όμως μάλλον ο πιο αξιόπιστος μετά τον συγκινητικό Εβάν Φουρνιέ.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Έπαιξε λοιπόν στον ημιτελικό.
Δεν έπαιξε όμως στον μικρό τελικό σε συνεννόηση με τον Μπαρτζώκα.
Προφανώς για να «προστατευθεί» και να μπορέσει να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης.
Παλεύει από τότε ο Αμερικανός.
Και αν αύριο καταφέρει να προπονηθεί θα είναι μια απόδειξη αυτής της επιμονής του για να βοηθήσει.
Αν όμως δεν μπορέσει; Τότε λογικά ο κλήρος θα πέσει στον Λούκα Βιλντόζα.
Αυτή τη στιγμή στη «λίστα» οι άλλοι έξι είναι: Σέιμπεν Λι, Μουσταφά Φαλ, Άλεκ ...