Μονακό: Η ομάδα του Σπανούλη προκρίθηκε στα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν Ημερομηνία:
1/6/2025, 21:20 - Εμφανίσεις: 23
Η Μονακό προκρίθηκε στα ημιτελικά του γαλλικού πρωταθλήματος αφού επικράτησε της Λε Μαν με σκορ 85-76 και έκανε το 2-1 στην σειρά. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν που άφησε εκτός τη Σαλόν.
Για τους Μονεγάσκους, κορυφαίος ήταν ο Έλι Οκόμπο με 23 πόντους (1/4 τρίποντα) και ακολούθησε ο Άλφα Ντιαλό με 16 πόντους (3/5 τρίποντα) και 6 ριμπάουντ.
Τι έκαναν οι Έλληνες googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Ο Γιώργος Παπαγιάννης πήρε 20:11 χρόνου συμμετοχής και κατέγραψε 7 πόντους και 6 ριμπάουντ.
Ο Νικ Καλάθης, έπαιξε για 15:56 και έκλεισε το παιχνίδι με 2 πόντους και 3 ριμπάουντ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάικ Τζέιμς δεν αγωνίστηκε.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού, η ομάδα του Πριγκιπάτου δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο.
Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη έκαναν μια βελτιωμένη εμφάνιση και η διαφορά κόντρα στην Λε Μαν έφτασε ακόμα και τους 16 πόντους.