Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
22.4 °C 60%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Συρία: Παράγοντες επιδιώκουν ν’ «αποσταθεροποιήσουν την περιοχή», λένε οι de facto αρχές
Ημερομηνία: 4/6/2025, 04:12 - Εμφανίσεις: 18



Οι de facto αρχές της Συρίας αρνήθηκαν σήμερα Τετάρτη οποιαδήποτε ευθύνη για τα πυρά πυροβολικού εναντίον της επικράτειας του Ισραήλ, για τα οποία η ισραηλινή πλευρά κατέστησε υπεύθυνη τη Δαμασκό χθες Τρίτη, και κατηγόρησαν παράγοντες που επιδιώκουν ν’ «αποσταθεροποιήσουν την περιοχή», σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SANA (φωτογραφία από το Χ, επάνω, από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς).

«Σε ό,τι έχει να κάνει με με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν για πυρά εναντίον της ισραηλινής πλευράς, επιβεβαιώνουμε ότι δεν έχουμε μπορέσει να επιβεβαιώσουμε πως αληθεύουν», σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών που επικαλέστηκε το πρακτορείο.

Η de facto κυβέρνηση της Συρίας καταδίκασε τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στο έδαφός τηςgoogletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); «Εκτιμάμε ότι διάφορα μέρη επιδιώκουν ν’ αποσταθεροποιήσουν την περιοχή για να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η de facto κυβέρνηση της Συρίας καταδίκασε σήμερα τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στο έδαφός της, μετά τη σειρά πληγμάτων του πυροβολικού και της αεροπορίας του Ισραήλ, καλώντας να υπάρξει «κατευνασμός» και διαβεβαιώνοντας πως δεν εγείρει «απειλή για κανέναν» στην περιοχή, σύμφωνα με το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA.

«Καταδικάζουμε σθεναρά τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς (…) Η κλιμάκωση αυτή αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της συριακής εθνικής κυριαρχίας κι επιδεινώνει τις εντάσεις στην περιοχή, ενώ έχουμε περισσότερο από ποτέ ανάγκη κατευνασμό και ειρηνικές λύσεις», σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών στη Δαμασκό.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Μεγάλες «απώλειες» «Επαναβεβαιώνουμε ότι η Συρία δεν ήταν ποτέ και δεν θα είναι απειλή για κανέναν στην περιοχή.

Η απόλυτη προτεραιότητα στον συριακό νότο είναι να επεκταθεί η εξουσία του κράτους και να τερματιστεί η παρουσία όπλων εκτός (του ελέγχου) κρατικών θεσμών», συνεχίζει το κείμενο.

Κάνει ακόμα λόγ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
22.4 °C 60%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies