Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
27.8 °C 22%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Media
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Οι «αιώνιοι» επέβαλαν στον Βρούτση τους δικούς τους όρους
Ημερομηνία: 7/6/2025, 19:46 - Εμφανίσεις: 13

 


Οι «αιώνιοι» επέβαλαν στον Βρούτση τους δικούς τους όρους, δήλωσαν ανακωχή και οι τελικοί του πρωταθλήματος μπάσκετ συνεχίζονται από σήμερα

Xρειάστηκαν μεγάλες αναδιπλώσεις, πολύ «νερό στο κρασί» και μεγάλη δόση ελαστικότητας σε σχέση με το αρχικό (αυστηρό) πλαίσιο που είχε θέσει ο υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ώστε να φτάσουμε σε μια τελική συμφωνία για τη συνέχιση και την ολοκλήρωση των τελικών του πρωταθλήματος της GBL, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, που έχουν μείνει στο 1-1.
Οι ιδιοκτήτες των δυο «αιωνίων» εμφανίστηκαν στο γραφείο του υπουργού χθες, αλλά σε διαφορετικές ώρες και συζήτησαν μαζί του, παρουσία του υπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Γιώργου Μυλωνάκη. Μια παρουσία που έχει κι αυτή τη σημασία της...

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έμεινε μέσα για 75 λεπτά, ενώ οι Αγγελόπουλοι που ακολούθησαν έφτασαν τα 125 λεπτά. Μάλιστα παραδέχτηκαν ότι υπήρξαν στιγμές έντασης, αφού αρνήθηκαν να βάλουν την υπογραφή τους στο ίδιο χαρτί με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ενώ έθιξαν κι άλλα ανοικτά ζητήματα όπως αυτό της παραχώρησης του ΣΕΦ.


Τελικά ο Βρούτσης, που πέρασε μια δύσκολη μέρα, βγήκε και ανακοίνωσε ότι οι τελικοί συνεχίζονται, αλλά σε διαφορετικό σκηνικό από αυτό που είχε στο μυαλό του όταν έπαιρνε την πρωτοβουλία για τη συνάντηση: «Περάσαμε τον κάβο. Ευχαριστούμε θερμά τις διοικήσεις των δύο ιστορικών ομάδων που έχουν κάνει περήφανη την Ελλάδα και προσωπικά τους ιδιοκτήτες για τη θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα της πολιτείας. Προτεραιότητα της κυβέρνησης αποτελεί η ομαλή διεξαγωγή των τελικών, η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος σε κλίμα ασφάλειας και αθλητικού σεβασμού. Οι συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν σε θετικό και εποικοδομητικό κλίμα. Δόθηκαν διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια των τελικών και την περιφρούρηση του ευ αγωνίζεσθαι. Οι ιδιοκτήτες των δυο ΚΑΕ εγγυώνται, με την παρουσία τους στα γήπεδα των ομάδων τους, την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων» ήταν τα λόγια του υπουργού, ο οποίος δεν δέχτηκε ερωτήσεις.

Λίγο αργότερα πανομοιότυπου περιεχομένου ανακοίνωση αναρτήθηκε από το site κάθε ΚΑΕ:
«Δηλώνουμε την ανεπιφύλακτη δέσμευσή μας στην απολύτως ειρηνική και σύμφωνη με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι ολοκλήρωση των τελικών του πρωταθλήματος 2024-2025. Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη για όλα τα θέματα που έχουν ανακύψει».

Μέσα στο πλαίσιο των συζητήσεων, ξεκαθαρίστηκε ότι η κυβέρνηση θα προωθήσει νομοσχέδιο για την επιβολή αυστηρότερων ποινών για τη συμπεριφορά των παραγόντων και επίσης ότι απαγορεύεται οι πρόεδροι κάθε ομάδας να πάνε στα παιχνίδια που θα γίνουν στην έδρα της αντίπαλης ομάδας (δεν διευκρινίστηκε τι θα ισχύσει για το 5ο παιχνίδι εάν και εφόσον φτάσουμε εκεί).

Εν κατακλείδι, ο τρίτος τελικός θα γίνει σήμερα (21.00, ΕΡΤ-3) στο ΟΑΚΑ, ο τέταρτος στο ΣΕΦ την Κυριακή κι αν χρειαστεί πέμπτος θα γίνει την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. 

- απόσπασμα από ΕφΣυν (Γιάννης Ντεντόπουλος)


Πηγή: greekmme.blogspot.com
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Media"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Media"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
27.8 °C 22%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies