Λάμψη στο Euro under 21 Ημερομηνία:
12/6/2025, 06:56 - Εμφανίσεις: 33
Τα παιχνίδια της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος under 21 παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η «μάχη» για την κατάκτηση του τροπαίου προβλέπεται συγκλονιστική.
Το Euro under 21 παρουσιάζει όμως και για έναν ακόμα λόγο μεγάλο ενδιαφέρον κι αυτός δεν είναι άλλος από το σκάουτινγκ κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Η Αγγλία είναι η κάτοχος του τίτλου και κάποιοι από τους παίκτες που στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης πριν από δύο χρόνια, αγωνίζονται ήδη στην μεγάλη εθνική ομάδα της χώρας.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Πάμε όμως να δούμε ποιοι είναι οι πέντε παίκτες που έχουν συγκεντρώσει πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας και πρόκειται να λάμψουν στην διοργάνωση.
1.Νικ Βόλτεμαντε: Ο Γερμανός επιθετικός είναι από τα hot ονόματα του Euro under 21 και η σεζόν που έκανε στην Μπουντεσλίγκα με την φανέλα της Στουτγκάρδης δεν πέρασε απαρατήρητη.
Ο υψηλόσωμος στράικερ πέτυχε 17 γκολ και ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Μια εξ αυτών είναι και η Έβερτον, με τα «ζαχαρωτά» να παρακολουθούν εδώ και αρκετό καιρό την εξέλιξη του παίκτη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Στουτγκάρδη θέλει τουλάχιστον 40 εκατ.
ευρώ για να παραχωρήσει τον νεαρό στράικερ.
2.Κόνραντ Χάρντερ: Ο Δανός άσος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έκανε μια φανταστική χρονιά με τα «λιοντάρια», έχοντας καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του νταμπλ.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Η πορτογαλική ομάδα είχε πληρώσει 20 εκατ.
ευρώ για την απόκτηση του αλλά τώρα κοστολογεί τον Χάρντερ 80 εκατομμύρια.
Ο νεαρός άσος τελείωσε την σεζόν έχοντας εφτά γκολ και 16 ασίστ και τα ρεπορτάζ των πορτογαλικών εφημερίδων αναφέρουν ότι η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γιουβέντους έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
3.Γερεμάι Ερνάντεζ: Ο Ισπανός εξτρέμ της Ντεπορτίβο έχει… τρελάνει κόσμο με τις εμφανί...