Μ’ ένα όνειρο τρελό – Ο 18χρονος που θα είναι No 1 στο φετινό draft του NBA θέλει να γίνει… Λάρι Μπερντ Ημερομηνία:
25/6/2025, 19:12 - Εμφανίσεις: 11
Ο Κούπερ Φλαγκ θα είναι όπως όλα δείχνουν το No 1 του φετινού draft στο ΝΒΑ και στις Ηνωμένες Πολιτείες όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον απόφοιτο του Duke.
Ο 18χρονος Φλαγκ συστήθηκε στους εκπροσώπους του Τύπου, δείχνοντας βεβαίως ότι έχει… τρακ και μίλησε για το μεγάλο του όνειρο.
Στον… ονειρικό κόσμο του νεαρού Φλαγκ, κυριαρχεί μια μυθική μορφή του αμερικανικού μπάσκετ, ο Λάρι Μπερντ.
Κι εδώ βεβαίως δεν χρειάζονται συστάσεις.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Λάρι Μπερντ και τέλος.
Ο ηγέτης των Μπόστον Σέλτικς την δεκαετία του 1980 είναι το πρότυπο του απόφοιτου του Ντιουκ και αν ο Φλαγκ καταφέρει να… μοιάσει στον θρυλικό Λάρι, τότε θα μιλάμε για παίκτη που θα γράψει ιστορία στο NBA.
Ο Φλαγκ έκανε ακόμα και τον Λε Μπρον Τζέιμς να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια κι αυτό αν μη τι άλλο σημαίνει πολλά για τις δυνατότητες που έχει ο 18χρονος φόργουορντ.
Έχει ίδιο ύψος με το είδωλο του (2.06 μ.) και μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε χαρακτηριστικά.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); «Παρακολουθώ από μικρό παιδί παιχνίδια των Σέλτικς και λατρεύω τον Λάρι Μπερντ.
Ήταν ένας τεράστιος παίκτης, μια σπουδαία προσωπικότητα κι ένας ηγέτης της ομάδας του.
Ο τρόπος παιχνιδιού, οι μάχες που έδινε, ακόμα και ο τρόπος που έπεφτε στο παρκέ διεκδικώντας την μπάλα μ’ έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό.
Έχω όνειρο να παίξω στο NBA και όνειρο μου επίσης είναι να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να πλησιάσω τον Λάρι Μπερντ.
Το δωμάτιο μου είναι γεμάτο dvd με παιχνίδια των Σέλτικς και τα έχω παρακολουθήσει όλα».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι του Τύπου ρώτησαν τον Φλαγκ με ποιον διάσημο ράπερ θα επιθυμούσε να συναντηθεί και να μιλήσει, αλλά κι εδώ υπήρχε μόνο ένα όνομα στο μυαλό του 18χρονου φόργουορντ.
Και ναι, καλά καταλάβατε δεν είναι… ράπερ.
«Θα ήθελα να συναντηθώ με τον Λάρι Μπερντ και να μιλήσουμε για μπάσκετ.