«Ο Παναθηναϊκός ρώτησε για τον Βίτε» Ημερομηνία:
Σήμερα 27/6/2025, 11:24 - Εμφανίσεις: 17
Τη μέρα που ο Παναθηναϊκός αναμένει στην Αθήνα τον Ισπανό αμυντικό χαφ, Πέδρο Τσιριβέγια, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, παρουσιάστηκε ένα άλλο μεταγραφικό σενάριο από το Βέλγιο, που αφορά τον μέσο Πέδρο Βίτε από τον Ισημερινό.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η φήμη «διέρρευσε» στον Τύπο καθυστερημένα, αφού πλέον το Τριφύλλι έκλεισε το κενό στον «άξονα» του.
Παρόλα αυτά, η βελγική ιστοσελίδα «voetbalnieuws» τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός ασχολείται με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ανήκει στο Βανκούβερ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2025.
Η καναδική ομάδα κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον Βίτε, ο οποίος την απέρριψε γιατί επιθυμεί να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Ευρώπη.
Έξι μήνες πριν τη λήξη της συνεργασίας του με το Βανκούβερ, ο Βίτε θέλει να συμφωνήσει με ευρωπαϊκό σύλλογο και έπειτα να πιέσει για την άμεση αποδέσμευση του.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Η Μπενφίκα και η Άντερλεχτ έχουν ρωτήσει για τον άσο από το Εκουαδόρ, ενώ πιο ζωηρό ενδιαφέρον έχουν δείξει η Ρόμα και η Τζιρόνα.
Η προϋπόθεση του Βίτε για να απαντήσει θετικά σε μία προσφορά, είναι να έχει σίγουρο χρόνο και ρόλο, για να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 με την πατρίδα του.
Εν τω μεταξύ, όπως προαναφέρθηκε, ακόμα και αν ο Παναθηναϊκός έψαξε την υπόθεση του Βίτε, δεν ασχολείται πια.
Ο Τσιριβέγια και ο Σιώπης θα συγκροτήσουν το δίδυμο των αμυντικών μέσων στο ρόστερ και ο Ρουί Βιτόρια δεν έχει ζητήσει περαιτέρω ενίσχυση στον χώρο....