Fly Athens 2025: Ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε τα έξι μέτρα κι έκανε την 4η πιο καλή επίδοση φέτος στον κόσμο! Ημερομηνία:
6/7/2025, 23:16 - Εμφανίσεις: 11
Την πρώτη θέση στο διεθνές μίτινγκ «Fly Athens 2025» στο Καλλιμάρμαρο στάδιο, κατέκτησε ο Εμμανουήλ Καραλής, με άλμα του στα 6,00 μέτρα.
Επίδοση που αποτελεί μάλιστα νέο ρεκόρ αγώνων, καθώς επίσης και την τέταρτη πιο καλή επίδοση στη φετινή σεζόν.
Παράλληλα τα έξι μέτρα συνιστούν την τέταρτη πιο καλή επίδοση φέτος στον κόσμο, ενώ να σημειώσουμε πως ο «Μανόλο» έχει και τη δεύτερη πιο καλή στο άλμα επί κοντώ με 6,05μ.
Μάλιστα οτι ο Εμμανουήλ Καραλής προσπάθησε να περάσει τον πήχη και στα 6,10μ., ύψος που το αν το περνούσε θα αποτελούσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ.
Εν τέλει δεν τα κατάφερε με την 3η προσπάθειά του να είναι και η πιο καλή.
Οπως αντιλαμβάνεται κανείς το ελληνικό κοινό τον αποθέωσε.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ο 26χρονος ολυμπιονίκης αναδείχθηκε νικητής στους άνδρες, αφήνοντας στη δεύτερη τον Μάρσαλ Κέρτις με άλμα στα 5,93μ.
Αυτή ήταν η 7η φορά στην καριέρα του που ο «Μανόλο» «πιάνει» τα έξι μέτρα και πάνω.
Να αναφέρουμε πως ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε χωρίς προβλήματα τα 5,63μ.
και τα 5.83μ., χρειάστηκε το 2ο άλμα τα 5,93μ.
και με τη 2η προσπάθεια ξεπέρασε και τα 6,00μ., βελτιώνοντας κατά πολύ το ρεκόρ μίτινγκ των 5,82μ., που κατείχε ο ίδιος από τον περσινό αγώνα.
Εντυπωσιακός και ο Γιάννης Ρίζος στο μίτινγκ «Fly Athens», καθώς με επίδοση στα 5,73 μέτρα «διέλυσε» το προσωπικό του ρεκόρ κατά 11 ολόκληρα εκατοστά (είχε 5,62μ.) το οποίο κρατούσε από τον Ιούνιο του 2024googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Fly Athens 2025: H κατάταξη στους άνδρες στο άλμα επί κοντώ 1.Εμμανουήλ Καραλής (Ελλάδα) 6.00μ.