Παναθηναϊκός: Έμφαση στο πρέσινγκ και την τακτική Ημερομηνία:
7/7/2025, 23:28 - Εμφανίσεις: 5
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους Πράσινους να δουλεύουν πυρετωδώς μιας και ακολουθούν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Ο Ρουί Βιτόρια θέλησε στη σημερινή προπόνηση να ρίξει το βάρος στο πρέσινγκ και την τακτική, με τον Άνταμ Τσέριν να προπονείται για πρώτη φορά, ενώ εκτός έμειναν οι Ντραγκόφσκι και Λοντίγκιν.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους μπήκε τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός.
Στο Bad Haring οι Πράσινοι έκαναν διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Η Δευτέρα ήταν και η πρώτη ημέρα προπόνησης του Άνταμ Τσέριν, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα και πλέον τέθηκε στη διάθεση του Ρουί Βιτόρια.
Αντίθετα, ο Έλτον Φικάι έκανε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική μαζί με οστικό οίδημα και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες.
Συντηρητικά προπονήθηκαν οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν λόγω ίωσης που τους ταλαιπωρεί.
Στο πρόγραμμα δόθηκε έμφαση στο πρέσινγκ και στην τακτική»....