Παυλίδης: «Αν παίξουμε όπως μπορούμε κόντρα στην Αυστραλία, είμαι αισιόδοξος» Ημερομηνία:
Σήμερα 17/7/2025, 15:48 - Εμφανίσεις: 12
Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών νίκησε -εύκολα εν τέλει- τη Γαλλία με 23-9 στο χιαστί παιχνίδι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου, που πραγματοποιείται στη Σιγκαπούρη.
Έτσι, τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση όπου αναμένει η δυνατή Αυστραλία, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να στέκεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δηλώνοντας αισιόδοξος για πρόκριση στην τετράδα, αρκεί οι παίκτριές του να ξεπεράσουν τις «παιδικές ασθένειες» που αντιμετωπίζουν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάρης Παυλίδης στην κάμερα της ΕΡΤ: «Περνάμε παιδικές αρρώστιες.
Είναι μια ομάδα πολύ νέα, καινούρια.
Έχουμε κορίτσια με λίγες παραστάσεις στο υψηλό επίπεδο και τα πάνω-κάτω που έχουμε είναι φυσιολογικά.
Ένα παιχνίδι που κερδίζαμε 3-0, έγινε 7-7 και τελικά κερδίσαμε 23-9, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.
Πρέπει να τα ξεπεράσουμε αυτά, δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό.
Κάποιες στιγμές δεν παίζαμε ομαδικά, η κάθε παίκτρια προσπαθούσε να κάνει αυτό που θεωρούσε πως είναι το καλύτερο.
Μόλις παίξαμε ομαδικά, κάναμε ένα μεγάλο σερί».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Για την Αυστραλία: «Η Αυστραλία δείχνει η πιο καλή ομάδα του τουρνουά, μαζί με την Ισπανία ίσως είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες.
Σε ένα νοκ-άουτ όμως όλα αυτά δεν παίζουν κανένα ρόλο.
Αν μπούμε σωστά, δυνατά από την αρχή και είμαστε στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο οκτάλεπτο θα έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε.
Έχουμε παιδικές αρρώστιες, δεν έχουμε την εμπειρία και την ψυχική δύναμη να γυρίσουμε ένα τόσο σοβαρό παιχνίδι.
Με την Ουγγαρία δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες, αλλά τελικά το χάσαμε.
Ελπίζω να είμαστε μπροστά, να κρατήσουμε το σκορ, η Αυστραλία μάς ταιριάζει στο τακτικό κομμάτι.
Δεν μας ταιριάζει στην εμπειρία και στη δύναμη.
Έχουν πολύ δυνατά κορίτσια και πολλές από αυτές ήταν πέρσι στο Παρίσι που πήραν τη δεύτερη θέση.
Ξέρουν να διαχειρίζονται καταστάσεις.
Αλλά είναι ένα χιαστί που μας ταιριάζει και είμαι αισιόδοξος αν παίξουμε αυτό που μπορούμε»....