Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ βάζει… στοπ στα πάρτι και στις εξόδους λόγω… Γιαμάλ Ημερομηνία:
25/7/2025, 23:08 - Εμφανίσεις: 21
Το… πάρτι φαίνεται πως τελείωσε.
Ο Γερμανός προπονητής της Μπαρτσελόνα, Χάνσι Φλικ, έστειλε σαφώς ένα μήνυμα στους παίκτες του, αναφορικά με εξόδους.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα της ισπανικής εφημερίδας «Sport», ο προπονητής των Καταλανών απεφάνθη να υιοθετήσει πιο αυστηρή στάση απέναντι στην ομάδα του για τη σεζόν 2025-2026, αυστηροποιώντας τους εσωτερικούς κανόνες για να διατηρήσει τα αποδυτήρια επικεντρωμένα στο ποδόσφαιρο και λιγότερο στις εξόδους ή τις κοινωνικές υποχρεώσεις.
Ο 60χρονος Γερμανός προπονητής φέρεται να ανησυχεί για κάποιες συμπεριφορές εκτός γηπέδου, ιδιαίτερα για τη συχνότητα των εξόδων πολλών παικτών.
Θέλει επίσης τα μέλη της ομάδας του να έχουν λιγότερη προβολή στα μέσα ενημέρωσης, τόσο στη δημόσια σφαίρα, εκτός των καθηκόντων του συλλόγου, όσο και ιδιωτικά, μέσω εξόδων και πάρτι.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Παρά τους τίτλους στη La Liga και στο Copa del Rey, ο Χάνσι Φλικ δεν θέλει οι παίκτες του να χαλαρώσουν το 2025-2026.
googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Ο Γιαμάλ και τα γενέθλια του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα Αφορμή το συμβάν με το πάρτι των 18ων γενεθλίων του Λαμίν Γιαμάλ.
Αντίθετα με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα που ήταν σχετικά χαλαρός, ο Γερμανός προπονητής «έστειλε» μια μικρή προειδοποίηση προς τον 18χρονου σούπερ σταρ.
«Το λέω συχνά: είναι ιδιοφυΐα.
Και είναι 17 χρόνων, πρέπει να τον βοηθήσουμε», δήλωσε ο Γερμανός προπονητής λίγες εβδομάδες πριν από τα 18α γενέθλια του Γιαμάλ.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); «Ως τώρα, όλα καλά.
Αν θέλει να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο για τα επόμενα 15 χρόνια, πρέπει να προπονηθεί πολύ καλά και να προετοιμαστεί ψυχικά.
Είναι έξυπνος.
Δεν έχει να κάνει μόνο με τη διασκέδαση, πρέπει και να δουλεύεις.
Και παίκτες με το ταλέντο του πρέπει να το κάνουν.
Έχει καλά πρότυπα στην ομάδα, όπως ο Ραφίνια, ο οποίος επίσης του έχει μεγάλη εμπιστοσύνη»....