Χαλίτ Γιουκάι: Αφαντος ο τούρκος επιχειρηματίας που ταξίδευε προς τη Μύκονο Ημερομηνία:
Σήμερα 8/8/2025, 10:08 - Εμφανίσεις: 19
Συνεχίζονται για 6η συνεχόμενη μέρα οι έρευνες για τον 43χρονο τούρκο επιχειρηματία ο οποίος έφυγε από τη Γιάλοβα στη νοτιοδυτική Τουρκία με τη θαλαμηγό του, με προορισμό τη Μύκονο.
Το σκάφος του επιχειρηματία βρέθηκε κατεστραμμένο από την τουρκική ακτοφυλακή ανοιχτά της Προκοννήσου με τις οι αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση της εξαφάνισής του.
Οι αρχές έλαβαν ενημέρωση για την εξαφάνιση του Τούρκου Χαλίτ Γιουκάι από την οικογένειά του η οποία έχασε επαφή μαζί με του έπειτα από την αναχώρηση το περασμένο Σάββατο με το γιοτ του για τη Μύκονο.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Την περασμένη Τρίτη, το πλήρωμα ενός πλοίου βρήκε τα συντρίμμια ενός σκάφους και όπως αποδείχθηκε ήταν του 43χρονου.
Επαγγελματίες δύτες, ελικόπτερο και σκάφη της ακτοφυλακής κινητοποιήθηκαν για να τον αναζητήσουν, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του.
Συνελήφθη καπετάνιος πλοίου Για την υπόθεση συνελήφθη καπετάνιος φορτηγού πλοίου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή μετά την απολογία του.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Ο καπετάνιος δήλωσε στην κατάθεσή του πως ξαφνικά ένιωσε μία δόνηση και είδε γύρω του κομμάτια ξύλου.
«Ήταν περίπου 17:00 και είχα κατέβει για φαγητό.
Είχα επικοινωνήσει με την εταιρεία.
Ξαφνικά ένιωσα μια δόνηση, δεν κατάλαβα τι συνέβαινε, κοίταξα μπροστά μου και είδα δύο κομμάτια δεξιά και αριστερά μου.
«Δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε.
Κοίταξα μπροστά μου και είδα δύο κομμάτια δεξιά και αριστερά μου.
Είδα κάτι σαν κομμάτια ξύλου.
Πέρασα από τη μέση, αλλά μετά από λίγο επέστρεψα με το πλοίο.
Δεν ένιωθα άνετα.
Εκείνη τη στιγμή, είδα μια σωσίβια λέμβο.
Δεν κατάλαβα τι ήταν τα κομμάτια ξύλου που είδα δεξιά και αριστερά μου.
Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν είχε σχέση με μένα (το πλοίο μου), συνέχισα το ταξίδι μου», είπε.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); «Μετά από λίγο, τηλεφώνησα στον εκπρόσωπο της εταιρείας και του εξήγησα την κατάσταση.