Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
29.1 °C 26%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Θανατική ποινή σε άνδρα στην Ινδία γιατί έκαψε την σύζυγό του λόγω του σκούρου δέρματός της
Ημερομηνία: Σήμερα 3/9/2025, 09:28 - Εμφανίσεις: 7



Δικαστήριο στην Ινδία καταδίκασε σε θάνατο έναν άνδρα που έκαψε ζωντανή τη σύζυγό του λόγω του χρώματος του δέρματός της.

Στις δηλώσεις της πριν από το θάνατό της, η Λάκσμι είχε πει ότι ο σύζυγός της Κισάντας «την χλεύαζε συνεχώς επειδή είχε σκούρο δέρμα».

Ο περιφερειακός δικαστής Ραχούλ Τσούνταρι, στη βόρεια πόλη Ουνταϊπούρ, εξήγησε την απόφαση για την επιβολή της θανατικής ποινής λέγοντας ότι η δολοφονία εμπίπτει στην κατηγορία των «σπανιότερων των σπάνιων» και ότι αποτελεί «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

Ο δικηγόρος του Κισάντας δήλωσε στο BBC ότι ο πελάτης του είναι αθώος και ότι θα ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Η υπόθεση δολοφονίας της Λάκσμι στην Ινδία Η δολοφονία της Λάκσμι πριν από οκτώ χρόνια και η απόφαση που εκδόθηκε το Σαββατοκύριακο, έγιναν πρωτοσέλιδο σε μια χώρα όπου η εμμονή του κοινού με το χρώμα του δέρματος είναι καλά καταγεγραμμένη.

Η επίθεση κατά της Λάκσμι έλαβε χώρα τη νύχτα της 24ης Ιουνίου 2017, σύμφωνα με την δικαστική απόφαση που διαθέτει το BBC.

Η απόφαση παραθέτει αποσπάσματα από τις καταθέσεις που έδωσε πριν από το θάνατό της στην αστυνομία, στους γιατρούς και σε έναν ανώτερο δικαστή.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Η Λάκσμι δήλωσε ότι ο σύζυγός της την αποκαλούσε μεταξύ άλλων «σκουρόχρωμη» και την ντρόπιαζε για το σώμα της από το γάμο τους το 2016.

Τη νύχτα που πέθανε, ο Κισάντας είχε φέρει ένα πλαστικό μπουκάλι με ένα καφέ υγρό – δήλωσε ότι ήταν ένα φάρμακο για να κάνει το δέρμα της πιο ανοιχτόχρωμο.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, έβαλε το υγρό στο σώμα της και όταν εκείνη παραπονέθηκε ότι μύριζε σαν οξύ, της έβαλε φωτιά.

Όταν το σώμα της άρχισε να καίγεται, της έριξε το υπόλοιπο υγρό και έφυγε.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Οι γονείς και η αδελφή του Κισάντας την μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου και πέθανε αργότερα.

«Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» χαρακτήρισε την δολοφονία ο δικαστής «Δεν θα ε...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
29.1 °C 26%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies