Ο Ευαγγέλου γλίτωσε τον ΠΑΟΚ από τα χειρότερα (0-0 με τον Παναιτωλικό) Ημερομηνία:
20/9/2025, 23:40 - Εμφανίσεις: 11
Σωσίβιο στον ΠΑΟΚ από τον Ευαγγέλου.
Ο Αθηναίος ήταν VAR στην Τούμπα και έδωσε βαθμό στον ΠΑΟΚ (0-0 με τον Παναιτωλικό).
Το διαιτητικά όργια στην Τούμπα δεν είχαν τέλος.
Εφευρέθηκαν αστειότητες από τον Ευαγγέλου για να μη χάσει ο ΠΑΟΚ από τον Παναιτωλικό.
Στο 77′ ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) κλήθηκε από τον Ευαγγέλου σε on field review και ακύρωσε γκολ του Παναιτωλικού στο 77’ για φάουλ στην περιοχή της ομάδας του Αγρινίου, ενώ στο 82’ την άφησε με δέκα παίκτες καθώς ο Σιδηρόπουλος κλήθηκε να αποβάλει τον Γκαρσία για φάση που δεν είχε δείξει ούτε κίτρινη! Κι όμως, ο VAR Ευαγγέλου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως MVP του ΠΑΟΚ! Οι Θεσσαλονικείς αποδοκιμάστηκαν στο τέλος του αγώνα από τους οπαδούς τους.
Εψαχναν τη νίκη που είχαν ανάγκη καθώς προέρχονταν από βαριά ήττα στη Λιβαδειά (4-1) για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, αλλά και για να αποκτήσουν ηθικό ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (24/9) στην Τούμπα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Από πλευράς του ο Παναιτωλικός έσπασε παράδοση, καθώς προέρχονταν από 21 σερί ήττες στα τελευταία ματς με τον ΠΑΟΚ!googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και παράλληλα έμπαινε δύσκολα στην περιοχή του Παναιτωλικού.
Οι Θεσσαλονικείς, που κυκλοφορούσαν τη μπάλα από τα πλάγια, απείλησαν αλλά όχι με κάποια σπουδαία ευκαιρία.
Τα πλάνα του Λουτσέσκου δεν άλλαξαν με την αναγκαστική αλλαγή του Πέλκα και την είσοδο του Κωνσταντέλια.
Φλυαρία, φλυαρία, φλυαρία.
Ο ΠΑΟΚ είχε χώρους που δεν εκμεταλλεύονταν.
Με 80 % κατοχή της μπάλας από τον γηπεδούχο, ο Παναιτωλικός με σύστημα 4-2-3-1 δεν πέρασε δύσκολες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, απλά αμύνονταν καθώς ο ΠΑΟΚ διαβάζονταν εύκολα, δεδομένου ότι πίεζε μόνο από αριστερά.
Στα αξιοσημείωτα ότι ο Παβλένκα δυσκολεύτηκε να αποκρούσει το σουτ του Σιέλη από τα 40 μέτρα (38’).
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε από τον Ζίφκοβιτς στο 51’, ο οποίος σούταρε άουτ από πλάγ...