Σκληρή στάση της ΕΠΟ για τον προπηλακισμό Λανουά στην ΟΠΑΠ Αρένα - Το θέμα θα φτάσει σε δικαιοσύνη και UEFA Ημερομηνία:
Σήμερα 20/10/2025, 01:08 - Εμφανίσεις: 12
Η ΕΠΟ δεν πρόκειται να κάνει πίσω με αφορμή το πρωτοφανές συμβάν του προπηλακισμού του προέδρου της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά, σύμφωνα με την καταγγελία-σοκ από την ίδια την ομοσπονδία, στα επίσημα της «ΟΠΑΠ Αρένα», πριν από το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες η ΕΠΟ θα καταγγείλει το συμβάν στον αθλητικό και στον ποδοσφαιρικά εισαγγελέα, δηλαδή στην ποινική και στην αθλητική δικαιοσύνη, αντίστοιχα.
Αλλωστε, η ομοσπονδία «φωτογράφισε» όσα θα επακολουθήσουν από τη θέση που διέρρευσε η ΕΠΟ, καθώς τονίζει ότι «η γηπεδούχος ΠΑΕ ευθύνεται για την οργάνωση και την ασφάλεια του αγώνα» και ότι «ενώπιον της δικαιοσύνης θα κληθούν όσοι κινούνται στο άμεσο περιβάλλον της ΠΑΕ ΑΕΚ και με συστηματικό τρόπο δημιουργούν κλίμα τοξικότητας και μίσους».
Η ΕΠΟ θα στραφεί κατά των φυσικών και ηθικών αυτουργών καθώς αναφέρει: «Όλα τα συναφή δημοσιεύματα και αποδεικτικά στοιχεία θα διαβιβαστούν αμέσως στις αρμόδιες αρχές, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη σε φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς».
Η ΕΠΟ θα καταγγείλει το συμβάν και στην UEFA.
Αν και ο Λανουά πρέπει να έχει επικοινωνήσει ήδη με την επιτροπή διαιτησίας της.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Η θέση της ΑΕΚ για την καταγγελία της ΕΠΟ για τον προπηλακισμό Λανουά Με αφορμή την καταγγελία της ΕΠΟ για τον προπηλακισμό του Λανουά, η ΑΕΚ τονίζει τα εξής: «Ο κ.
Λανουά φιλοξενήθηκε στο VVIP Lounge του γηπέδου, σε απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον.
Στο ίδιο Lounge λίγες θέσεις δίπλα του φιλοξενήθηκαν στελέχη και μέλη της αποστολής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ χωρίς κανένα πρόβλημα.
Στο ίδιο σημείο του γηπέδου, έχει φιλοξενηθεί σχεδόν όλες τις φορές που έχει επισκεφθεί το γήπεδό μας.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Η ΑΕΚ φιλοξενεί τους πάντες με τον καλύτερο τρόπο, κι αυτό έπραξε και τώρα με όλους τους αξιωματούχους, την αποστολή του ΠΑΟΚ και την οικογένεια Σαββίδη.
Δεν υπήρξε προπηλακισμός, Υπήρξε μεμονωμένα φραστικό συμβάν απο το κάτω διάζωμα (κάτω όροφος).