Ο Μήτρογλου στο «Ντα Λουζ»: Είδε το χατ-τρικ του Παυλίδη και έβγαλε φωτογραφία με τον Μουρίνιο (pic) Ημερομηνία:
Σήμερα 26/10/2025, 10:48 - Εμφανίσεις: 13
Στο «Ντα Λουζ» βρέθηκε το Σάββατο ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την επιβλητική νίκη της Μπενφίκα με 5-0 επί της Αρούκα και το χατ-τρικ του Βαγγέλη Παυλίδη.
Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μήτρογλου φωτογραφήθηκε μαζί με τα παιδιά του, στο πλάι του Ζοζέ Μουρίνιο.
Ο Μήτρογλου έχει γράψει το δικό του κεφάλαιο τη διετία 2015-17 με τη φανέλα της Μπενφίκα, έχοντας απολογισμό 52 γκολ σε 88 εμφανίσεις.
Ο πρώην άσος της Μπενφίκα βρέθηκε σε μια ελληνική βραδιά στη Λισαβόνα, καθώς είδε τον Βαγγέλη Παυλίδη να πετυχαίνει χατ-τρικ μέσα σε 40 λεπτά.
Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός άνοιξε άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 22′ διπλασίασε τα τέρματά του, ξανά από την άσπρη βούλα.
Το χατ-τρικ ολοκληρώθηκε στο 50ο λεπτό, όταν με άψογο τελείωμα έκανε το 4-0.
Δείτε την αναμνηστική φωτογραφία του Μήτρογλου με τον Μουρίνιο...