Εσπανιόλ – Σεβίλλη 2-1: Προβάδισμα... Ευρώπης απέναντι στους Βλαχοδήμο, Αλμέιδα Ημερομηνία:
Σήμερα 25/11/2025, 00:28 - Εμφανίσεις: 12
Ήταν ανώτερη και νίκησε δίκαια τη Σεβίλλη των Οδυσσέα Βλαχοδήμου και Ματίας Αλμέιδα η Εσπανιόλ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της La Liga.
Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν και τους Γιανουζάι, Βάργκας με τραυματισμούς.
Πλέον, οι Καταλανοί ανέβηκαν στην 6η θέση -που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο- με 21 πόντους, 11οι οι Ανδαλουσιάνοι με 16 βαθμούς.
Στο 42ο λεπτό ο Ντόλαν αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ με τον Βλαχοδήμο αλλά στο 47’ ο Ντόλαν σέντραρε από δεξιά και ο Μίγια με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι έκανε το 1-0.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ο Αλφόν δοκίμασε το πόδι του από μακριά και στο 75’ αλλά ο Ντμίτροβιτς έδιωξε δύσκολα και στο 84’ ο Ρομπέρτο με όμορφο μακρινό σουτ έκανε το 2-0.
Στο 87’ μετά από κόρνερ ο Μαρκάο πήρε την κεφαλιά και ο Καμπρέρα πέτυχε αυτογκόλ για το 2-1, ενώ στο 90’, μάλιστα, ο Μαρκάο άγγιξε την ισοφάριση με νέα κεφαλιά.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Ντμίτροβιτς Ελ Χιλάλι, Καμπρέρα, Ρομέρο, Καλέρο, Τεράτς (62’ Λοθάνο), Εσπόσιτο (62’ Ρομπέρτο Φερνάντεθ), Μίγια (73’ Ζοφρέ), Ούρκο Γκονθάλεθ, Ντόλαν (88’ Ρόκα), Κίκε Γκαρσία (Πικέλ).