Αστέρας Aktor-Ηλιούπολη 5-0: Οι Πελοποννήσιοι περιμένουν και ελπίζουν σε πρόκριση έπειτα από την πρώτη νίκη Ημερομηνία:
Σήμερα 3/12/2025, 19:12 - Εμφανίσεις: 7
Σαρωτικός ο Αστέρας Aktor.
Οι Πελοποννήσιοι νίκησαν 5-0 την Ηλιούπολη και περιμένουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να δουν αν η πρώτη νίκη και οι συνολικά τέσσερις βαθμοί αρκούν για την πρόκριση στα νοκ άουτ παχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Παράλληλα η ομάδα της Τρίπολης επιβεβαίωσε ότι είναι σε φόρμα, καθώς στα τελευταία ματς μετρά τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες.
Η Ηλιούπολη δεν πήρε βαθμό στη διοργάνωση.
Ο Αστέρας είχε μεγάλα κέφια καθώς άρχισε να απειλεί με το… καλησπέρα.
Το 1-0 έγινε στο 22’ μετά από ατομική ενέργεια του Τζοακίνι, ο οποίος πέρασε τρεις αντιπάλους.
Κάθε ελπίδα της Ηλιούπολης έσβησε στο 34’ καθώς ο Μουνιόθ με σουτ μέσα στην περιοχή έκανε το 2-0 και ουσιαστικά «κλείδωσε» το παιχνίδι.
Ο Αστέρας συνέχισε να απειλεί, θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ, όμως στο πρώτο 45λεπτο έμεινε στις ευκαιρίες καθώς δεν βρήκε τον στόχο.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Το παιχνίδι στην επανάληψη δεν είχε ρυθμό.
Το 3-0 έγινε στο 78΄μετά από ατομική ενέργεια του Εμμανουηλίδη.
Το 4-0 με σουτ του Οκό στο 82’, μετά από απόκρουση του Χριστοδούλη σε σουτ του Μπαρτόλο και το 5-0 στις καθυστερήσεις (90+2’) με… δράστη τον Σίπσιτς, ο οποίος βρήκε τον στόχο με ασίστ του Τζοακίνι.