Λάρισα-Παναθηναϊκός 2-2: Ο Μλαντένοβιτς «κρέμασε» το Τριφύλλι Ημερομηνία:
7/12/2025, 20:04 - Εμφανίσεις: 17
Το παιχνίδι στο AEL FC Arena είχε αρνητικό πρωταγωνιστή και ήταν χωρίς αμφιβολία ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς.
Ο Σέρβος αριστερός μπακ «κρέμασε» τον Παναθηναϊκό, χάρισε δύο γκολ στη Λάρισα και αποβλήθηκε, στερώντας τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Ο Μλαντένοβιτς έχασε επιπόλαια τη μπάλα στη φάση του 1-0 και υπέπεσε σε ανόητο πέναλτι στις καθυστερήσεις, που προκάλεσε το τελικό 2-2.
Μοιραίος για το Τριφύλλι και ο Τετέ, που στο 88′ ολομόναχος απέναντι από τον Αναγνωστόπουλο, πλάσαρε πάνω του αντί να τελειώσει τη φάση ή να πασάρει δίπλα στον αμαρκάριστο Ντέσερς.
Σε ένα τάιμινγκ που με τρίτο γκολ, το παιχνίδι θα τελείωνε για τους «πράσινους».
Η Λάρισα πήρε έναν σημαντικό βαθμό στη μάχη για την παραμονή, κράτησε αλώβητη την έδρα της απέναντι σε άλλον έναν μεγάλο έπειτα από την ΑΕΚ και τόνωσε την αυτοπεποίθηση της.
Επιπλέον, ο Στέλιος Μαλεζάς κέρδισε μέρες και υπομονή, αφού ακούγεται έντονα στην πόλη ότι ο Σάββας Παντελίδης πρόκειται να τον αντικαταστήσει.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ο Παναθηναϊκός έχασε ευκαιρία να πλησιάσει στον πόντο τους τέταρτους Λεβαδειακό και Βόλο, συμπλήρωσε δεύτερο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη έπειτα από την ήττα από την ΑΕΚ και φαίνεται πως φέτος δεν έχει τύχη στον θεσσαλικό κάμπο.
Η διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό αυξήθηκε στους 15 βαθμούς, αλλά έτσι και αλλιώς οι στόχοι έχουν αναπροσαρμοστεί… Οι αποφάσεις των προπονητών Ο Στέλιος Μαλεζάς επέλεξε το 3-5-2 για να παρατάξει τη Λάρισα.
Ο Αναγνωστόπουλος ήταν ο τερματοφύλακας οι Ηλιάδης, Τσάκλα και Φεριγκρά οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί, ο Αποστολάκης ο δεξιός μπακ, ο Δεληγιαννίδης αριστερός μπακ, οι Στάικος και Αντράντα αγωνίστηκαν ως αμυντικοί χαφ, ο Φακούντο Πέρες ήταν το «δεκάρι» και οι Γκάρατε και Χατζηστραβός ήταν το επιθετικό δίδυμο.
Ο Ράφα Μπενίτεθ επέστρεψε στο 4-2-3-1 για τον Παναθηναϊκό.
Ο Κότσαρης διατήρησε τη θέση του στην εστία, οι Καλάμπρια, Πάλμερ-Μπράουν, Τουμπά, Μλάντένοβιτς επάνδρωσαν την αμυντική τετράδα, οι Τσέριν και Σιώπης ήταν οι αμυντικοί χαφ, ο Μπακασέτας ο επ...