Νετανιάχου: Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν ότι στόχευσαν το γραφείο του Ημερομηνία:
Σήμερα 2/3/2026, 14:00 - Εμφανίσεις: 26
Οι ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν σήμερα πως εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον των γραφείων του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, καθώς και εναντίον του γενικού επιτελείου του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας.
«Τα γραφεία του εγκληματία πρωθυπουργού του σιωνιστικού καθεστώτος (σ.σ.: Ισραήλ) και το γενικό επιτελείο του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας του καθεστώτος στοχοθετήθηκαν», ανακοίνωσαν οι Φρουροί της Επανάστασης σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Fars, διευκρινίζοντας ότι κατά την επίθεση χρησιμοποιήθηκαν πύραυλοι Kheibar.
Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ Νωρίτερα δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου είχαν βγάλει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία σειρά εκρήξεων ακούσθηκε στην Ιερουσαλήμ, αφού ο ισραηλινός στρατός είχε κάνει προηγουμένως γνωστό πως βρήκε νέα ιρανικά πυραυλικά πυρά.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) «Πριν από λίγο, ο στρατός βρήκε πυραύλους που εκτοξεύθηκαν από το Ιράν προς το έδαφος του Ισραήλ.
Τα συστήματα άμυνας έχουν αναλάβει δράση για να αναχαιτίσουν την απειλή», είχε τονίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο στρατός.
Χθες ο διορισμένος προσωρινός αγιατολάχ, Αλιρεζά Αφαρί, προέβη σε ευθεία απειλή εναντίον του Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Με ανάρτησή του στο Χ αφήνει να εννοηθεί ότι το Ιράν προτίθεται να τον «εξολοθρεύσει».
Ο Αλιρεζά Αραφί έγραψε: «Σύντομα θα ακούσετε σπουδαία νέα.
Δείτε παρακάτω…» Και έχει αναρτήσει μια φωτογραφία του Ισραηλινού πρωθυπουργού όπου υπάρχει μια «σφραγίδα» που γράφει: «Εξολοθρεύτηκε».