Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
7.5 °C 55%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αυτοκίνητο
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Έρχονται τα ΙΧ με εσωτερική τουλαέτα;
Ημερομηνία: 20/4/2026, 20:12 - Εμφανίσεις: 13



Οι περισσότεροι οδηγοί έχουν ακούσει τη φράση «αργούμε; Θα ήθελα να πάω τουαλέτα» την ώρα ενός ταξιδιού, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα, καθώς ήθελαν να κάνουν την… ανάγκη τους ενώ ήταν κολλημένοι στην κίνηση της πόλης.

Λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα που σχετιζόνται με την «τουαλέτα καθ’ οδόν» έρχεται να βάλει μια πατέντα που κατοχυρώθηκε στην Κίνα, και αφορά σε ΙΧ όχημα με ενσωματωμένη τουαλέτα.

Σύμφωνα με ένα έγγραφο ευρεσιτεχνίας της εταιρείας Seres, η λύση αφορά μια πλήρως ενσωματωμένη τουαλέτα που «κρύβεται» κάτω από το κάθισμα και παρουσιάζεται μόνο όταν χρειαστεί.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Ο μηχανισμός βασίζεται σε συρόμενο σύστημα ραγών, με τον χρήστη να τραβά την τουαλέτα προς τα έξω, να την επιστρέφει στη θέση της μετά τη χρήση.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η συγκεκριμένη κατασκευή χρησιμοποιεί ένα χημικό σύστημα διαχωρισμού υγρών και στερεών αποβλήτων, κάτι που περιορίζει σημαντικά τις οσμές.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Παράλληλα, θεωρείται πιο πρακτικό για τη διαχείριση και την απόρριψη των αποβλήτων.

Υπάρχουν κενά μέχρι τη χρήση Βέβαια, η πατέντα στο… χαρτί τα δείχνει όλα τέλεια, ωστόσο υπάρχουν κάποια ερωτήματα που θέλουν διευκρινίσεις μέχρι την τελική εφαρμογή της.

Δηλαδή πού θα αποθηκεύεται το περιεχόμενο, πώς θα απορρίπτεται και πόσο εύκολος θα είναι ο καθαρισμός της τουαλέτας μετά τη χρήση της.

Επιπλέον, όλα αυτά ενδεχομένως να διασαφηνίσουν και την επιθυμία των ιδιοκτητών των οχημάτων να τη χρησιμοποιήσουν.

Όπως έχει φανεί και στο παρελθόν, η κατάθεση της πατέντας δεν σημαίνει και ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία θα βρεθεί άμεσα στη φάση της παραγωγικής διαδικασίας.

Μένει να φανεί στο μέλλον, αν τα οχήματα θα διαθέτουν και WC....

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αυτοκίνητο"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αυτοκίνητο"
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
7.5 °C 55%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies