Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Γκώνια: «Καλό ταξίδι, Τάκη» (pic) Ημερομηνία:
Σήμερα 24/6/2026, 13:08 - Εμφανίσεις: 19
Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Τάκης Γκώνιας έφυγε πρόωρα από τη ζωή στα 54 του, λόγω προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρούσε, με τις πρώην ομάδες του να στέλνουν το δικό τους μήνυμα.
Έτσι έκανε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, την φανέλα της οποία φόρεσε τις περισσότερες φορές στην καριέρα του, με τους Πειραιώτες να αποχαιρετούν τον Γκώνια μέσω μιας ανάρτησής τους στα social media.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Τάκη Γκώνια.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Ο Τάκης Γκώνιας υπηρέτησε το ελληνικό ποδόσφαιρο φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού ξεχωρίζοντας για το πάθος και την αφοσίωσή του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Η οικογένεια του Ολυμπιακού εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Καλό ταξίδι, Τάκη».
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός «Με βαθιά θλίψη και οδύνη, η οικογένεια του Ολυμπιακού αποχαιρετά τον Τάκη Γκώνια.
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του», αναφέρουν σε ανάρτησή τους οι Ερυθρόλευκοι.
Με βαθιά θλίψη και οδύνη, η οικογένεια του Ολυμπιακού αποχαιρετά τον Τάκη Γκώνια.
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
pic.twitter.com/VAWlXmBZSL — Olympiacos FC (@olympiacosfc) June 24, 2026...