Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
13.5 °C 32%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ολλανδία: Η Ρωσία θα μπορούσε να επιτεθεί σε χώρες του ΝΑΤΟ έναν χρόνο μετά το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία
Ημερομηνία: Σήμερα 29/6/2026, 18:32 - Εμφανίσεις: 23



Η Ρωσία θα μπορούσε να εξαπολύσει μια στρατιωτική εκστρατεία «περιορισμένου εύρους» εναντίον κάποιας χώρας του ΝΑΤΟ, μόλις έναν χρόνο μετά το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία, προειδοποίησε σήμερα το υπουργείο Άμυνας της Ολλανδίας.

Στην ετήσια έκθεσή του για την αμυντική στρατηγική της χώρας, το υπουργείο αναφέρεται ότι η Ευρώπη είναι σε μια «γκρίζα ζώνη», μεταξύ πολέμου και ειρήνης, και δεσμεύεται ότι θα αυξηθούν οι επενδύσεις στον αμυντικό τομέα της Ολλανδίας, κυρίως σε μη επανδρωμένα οπλικά συστήματα, όπως είναι τα drones.

Δείτε σχετική ανάρτηση:googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Dutch Defense Ministry Warns Russia Could Attack NATO 1 Year After Ukraine War The Dutch Defense Ministry has warned that Russia could launch a limited military campaign against a NATO member just one year after the war in Ukraine concludes.https://t.co/tZjMIlXCP7 — Clash Report (@clashreport) June 29, 2026document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); «Η Ρωσία προετοιμάζει μια μακρά κόντρα με την Ευρώπη» «Οι ολλανδικές υπηρεσίες πληροφοριών εκτιμούν ότι η Ρωσία προετοιμάζει μια μακρά κόντρα με την Ευρώπη (…) Στη χειρότερη περίπτωση, θα μπορούσε να υπάρξει ένας περιορισμένος πόλεμος εναντίον μελών του ΝΑΤΟ, μετά το τέλος του πολέμου που διεξάγει η Ρωσία στην Ουκρανία», σύμφωνα με Ολλανδούς αξιωματούχους.

Η προειδοποίηση αυτή διατυπώνεται μία εβδομάδα πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ που θα φιλοξενηθεί στις 7 και 8 Ιουλίου στην Άγκυρα.

Η ρωσική απειλή αναμένεται ότι θα βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Όπως τονίζει το
ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε έχει δηλώσει ότι η Ρωσία «θα μπορούσε να είναι έτοιμη μέσα στα επόμενα 5 χρόνια» για μια σύγκρουση με τη Συμμαχία.

Για να αντιμετωπίσει τις απειλές, η Ολλανδία σκοπεύει να ιδρύσει ένα ειδικό «εργαστήριο α...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
13.5 °C 32%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies