Μεγάλη νίκη για την Τσέλσι και ιδανικό ντεμπούτο για τον Τσάμπι Αλόνσο! Στην πρεμιέρα της Premier League οι «μπλε» πέρασαν με 3-2 από το «Κρέιβεν Κότατζ» κόντρα στη Φούλαμ έχοντας κέφια επιθετικά αλλά και αδυναμίες αμυντικά.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους που άνοιξαν το σκορ μόλις στα 31 δευτερόλεπτα.
Μετά από κλέψιμο πάνω από τη μεσαία γραμμή, ο Πάλμερ πέρασε στον Ζοάο Πέδρο που τσίμπησε υπέροχα και έκανε το 0-1.Σταδιακά η Φούλαμ άρχισε να πατά καλύτερα και στο 23′ έφτασε στο 1-1 με σουτ του Κινγκ.
Στο 31′ ο Ζοάο Πέδρο έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία και στο 41′ ο Ρότζερς με πλασέ από σέντρα του Λακρουά έκανε το 1-2.
Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Τσέλσι έχασε ευκαιρία με τον Πάλμερ και στο 48′ έκανε το 1-3 με πλασέ από ασίστ του Ζοάο Πέδρο.
Άμεσα όμως οι γηπεδούχοι εισήλθαν ξανά στο παιχνίδι όταν στο 54′ ο Σάντσεθ απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Καστάιν και ο Γκονθάλο από κοντά έκανε το 2-3.
Η Φούλαμ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, αλλά η Τσέλσι σκόραρε ξανά με τον Ζοάο Πέδρο στο 90′, με το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ.
Φούλαμ: Λένο, Καστάιν, Μπάσεϊ, Κουένκα, Ρόμπινσον (82’ Μουνίς), Μπεργκ (73’ Σεσενιόν), Ιβόμπι, Κινγκ, Μπομπ (67’ Τσαρλς), Γκονθάλο, Παλάσιος (73’ Κέβιν).document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Τσέλσι: Σάντσεθ, Ατσεαμπόνγκ, Λακρουά, Κόλγουιλ, Γκουστό )76’ Νέτο), Τζέιμς, Χάτο (65’ Τσαβαρία), Λάβια (65’ Έντσο Φερνάντες), Πάλμερ (82’ Κέντα), Ρότζερς (82’ Εστεβάο), Ζοάο Πέδρο.
Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στην Premier League Παρασκευή 21/08 Άρσεναλ-Κόβεντρι 3-0 Σάββατο 22/08 Χαλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0 Νότιγχαμ Φόρεστ-Λιντς 0-1 Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας 2-0 Ίπσουιτς-Σάντερλαντ 2-1 Μπρέντφορντ-Τότεναμ 3-0 Κυριακή 23/08 Μπράιτον-Άστον Βίλα 4-0 Μάντσεστερ Σίτι-Μπόρνμουθ 2-1 Νιούκαστλ-Λίβερπουλ 2-2 Δευτέρα 24/08 Φούλαμ-Τσέλσι 2-3 Η βαθμολογία της Premier League Αναλυτικά η 2η αγωνιστική: Παρασκευή 28/08 Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Σίτι (22:00) Σάββατο 29/08 Λίβερπουλ-Νότιγχαμ Φόρεστ (...
Πηγή/Περισσότερα: in.gr


































